Partner serwisu
14 czerwca 2017

Ekologiczny ser Kaszkawał BIO BEZ GMO

Kategoria: Nowości na rynku

Ser Kaszkawał to prawdziwy skarb sztuki serowarskiej, który zaspakaja gusta smakoszy serów swoim wyjątkowym smakiem (łagodnym do pikantnego, a nawet ostrego w zależności od stopnia dojrzałości, z lekko słonym posmakiem). To propozycja dla osób ceniących wyjątkowy smak sera, idealna jako ser kanapkowy, świetnie sprawdza się jako przekąska.

Ekologiczny ser Kaszkawał BIO BEZ GMO

Kaszkawał jest wyśmienity do grillowania, a dzięki wyjątkowemu kształtowi doskonale prezentuje się na desce serów – można go porcjować w kształt rozety. Oferowany klasyczny i wędzony.

Ekologiczny ser Kaszkawał BIO BEZ GMO to dodatkowo produkt z Certyfikatem BIO, który jest dowodem na to, że produkt spełnia normy unijne dotyczące żywności ekologicznej. Restrykcyjne zasady przyznawania tego certyfikatu gwarantują, że oznaczony nim produkt pochodzi z surowca z gospodarstwa ekologicznego, które spełnia określone wymogi – musi m. in. nie używać środków chemicznych, sztucznych nawozów i pasz.

 

Źródło i fot.: mlekovita.com.pl

Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ