31 sierpnia 2018

Badanie towarów spożywczych

Kategoria: Książki pod patronatem kierunekSPOŻYWCZY.pl

Profesor AGH Wiktor Kubiński z zespołem naukowców przedstawia kolejną książkę z towaroznawstwa i badania towarów – tym razem praktyczne kompendium wiedzy dotyczące zastosowania metod badania towarów spożywczych.

Badanie towarów spożywczych

Obecna książka zawiera przegląd bardzo wielu metod badania takich towarów spożywczych, jak np.:

  • mięso, podroby i przetwory,
  • drób, jaja i przetwory,
  • tłuszcze roślinne i zwierzęce
  • warzywa i owoce czy
  • przetwory zbożowe.

Publikacja kierowana jest przede wszystkim do studentów technologii żywności, towaroznawstwa czy inżynierii produkcji, ale również do praktyków – technologów, specjalistów ds. kontroli jakości itd.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ