Środa, 26 lipca 2017 r.

Imieniny: Anny, Joachima KONTRAST

bps_2017 biuro targów monachijskich
Partner serwisu:
Data rozpoczęcia konferencji:

14 listopada 2016 r.

Miejsce konferencji:

Mikołajki

Organizator

 

III Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

[GALERIA ZDJĘĆ] III konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Zobacz zdjęcia z III konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy (14-15 listopada 2016 r., Mikołajki).
Co zrobić, żeby produkt spożywczy był bezpieczny?
O tym właśnie rozmawiają uczestnicy III konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy. Wydarzenie odbywa się 14-15 listopada w Mikołajkach. Organizatorem jest firma BMP – wydawca kwartalnika i portalu kierunekSPOŻYWCZY.pl.
Andrzej Olkowski: Dziś do żywności mogą trafiać tysiące dodatków chemicznych
– Na początku XX wieku używano 10 dodatków do żywności i były to substancje naturalne. Po wejściu do Unii Europejskiej użyliśmy ich 100, dziś do produktów spożywczych możemy dodawać ponad tysiąc różnych substancji....
 

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.