Sobota, 22 lipca 2017 r.

Imieniny: Marii, Magdaleny KONTRAST

bps_2017 wiswps_2017
Partner serwisu:
Data rozpoczęcia konferencji:

30 marca 2017 r.

Miejsce konferencji:

Wisła

Organizator

 

IX Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Kazimierz Wiercigroch: Operator nieraz potrafi przeprowadzić remont główny maszyny

05.04.2017

– Obecnie prowadzimy planowaną gospodarkę remontową, możemy wyprzedzić awarię, zakupić odpowiednie części. W pracach remontowych wzrósł udział operatorów. To oni są właścicielami maszyn i odpowiadają za ich stan. Ciągłe doskonalenie spowodowało, że są obszary, w których operatory potrafią przeprowadzić prawie w 100% remont główny maszyny – mówi Kazimierz Wiercigroch, główny inżynier Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu.

 

 

Kazimierz Wiercigroch był uczestnikiem IX edycji konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 30-31 marca 2017 r. w Hotelu Stok w Wiśle.


Ponad 220 uczestników, 30 referatów, 5 bloków tematycznych, 38 stoisk firmowych – tak w liczbach prezentuje się dziewiąta edycja spotkania. Honorowym Gospodarzem imprezy był Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.

 

 

Więcej informacji oraz galerię zdjęć z wydarzenia znajdziesz TUTAJ.

 

 

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.