Partner serwisu
05 kwietnia 2017

Kazimierz Wiercigroch: Operator nieraz potrafi przeprowadzić remont główny maszyny

Kategoria: IX Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

– Obecnie prowadzimy planowaną gospodarkę remontową, możemy wyprzedzić awarię, zakupić odpowiednie części. W pracach remontowych wzrósł udział operatorów. To oni są właścicielami maszyn i odpowiadają za ich stan. Ciągłe doskonalenie spowodowało, że są obszary, w których operatory potrafią przeprowadzić prawie w 100% remont główny maszyny – mówi Kazimierz Wiercigroch, główny inżynier Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu.

Kazimierz Wiercigroch: Operator nieraz potrafi przeprowadzić remont główny maszyny

 

 

Kazimierz Wiercigroch był uczestnikiem IX edycji konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 30-31 marca 2017 r. w Hotelu Stok w Wiśle.


Ponad 220 uczestników, 30 referatów, 5 bloków tematycznych, 38 stoisk firmowych – tak w liczbach prezentuje się dziewiąta edycja spotkania. Honorowym Gospodarzem imprezy był Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.

 

 

Więcej informacji oraz galerię zdjęć z wydarzenia znajdziesz TUTAJ.

 

Tagi: Kazimierz Wiercigroch, Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ