Partner serwisu

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: IV Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy


Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa. Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.

ZAPOWIEDŹ

Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 14 listopada 2017 r. w Hotelu Binkowski w Kielcach.

Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.

Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni OSM we Włoszczowie. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego we Włoszczowie.

Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa produktu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.

Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

Warsztaty
Oprócz referatów i rozmów kuluarowych nie zabraknie również warsztatów. Szczegóły już wkrótce!

Jesteś zainteresowany udziałem?
Zadzwoń lub napisz już dziś

Bożena Pietrzak-Tychy
kierownik działu realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 27
kom. 600 326 187
e-mail: bozena.tychy@e-bmp.pl

   

REJESTRACJA
ON-LINE
KARTA ZGŁOSZENIA
dla zakładów spożywczych


W programie m.in.:
•    Wycieczka techniczna do OSM we Włoszczowie
•    Warsztaty
•    Panele tematyczne:
- HIGIENA I CZYSTOŚĆ PRODUKCJI
- KONTROLA JAKOŚCI
- OPAKOWANIA I ZNAKOWANIE
•    Ekspozycja stoisk


Organizatorem konferencji jest firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ