Partner serwisu
03 listopada 2017

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: X Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Efektywne zarządzanie utrzymaniem ruchem w zakładzie branży spożywczej pomaga w osiągnięciu pożądanych zysków i rozwoju innowacyjności firmy. Niezbędny jest w tym szeroki wachlarz narzędzi i technik ułatwiających pracę działu utrzymania ruchu. Jak zatem zwiększyć niezawodność parku maszynowego? Właśnie o tym będziemy rozmawiali 21-22 marca 2018 r. podczas X konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.

Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 21 marca 2018 r. w HOTELU MERCURE GDYNIA CENTRUM.

Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. technicznych i inwestycyjnych, szefowie utrzymania ruchu, główni inżynierowie, głowni mechanicy, specjaliści z zakresu produkcji i technologii oraz kadra zarządzająco-techniczna.

Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni Grupa Żywiec SA Browar w Elblągu. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do Browaru w Elblągu.

Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do utrzymania w ruchu parku maszynowego i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.

Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

Jesteś zainteresowany udziałem?
Zadzwoń lub napisz już dziś

Aneta Jaroszewicz
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 23
kom. 602 116 287
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl

   


W programie m.in.:
•    Panele tematyczne:
- Kto pyta, nie błądzi, czyli o DIAGNOSTYCE
- Ćwiczenie czyni mistrza, czyli o PODNOSZENIU NIEZAWODNOŚCI
- Grosz do grosza, czyli o OSZCZĘDNOŚCIACH
- Mądry Polak... przed szkodą, czyli o PREWENCJI
•    DEBATA: Co dwie głowy to nie jedna, czyli jak do UR podchodzą specjaliści
•    Ekspozycja stoisk
•    Wycieczka techniczna


Organizatorem konferencji jest firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ