12 czerwca 2018

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: V Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

W dniach 8-9 listopada w hotelu Zamek Gniew odbędzie się V Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy.

ZAPOWIEDŹ

Podczas dwudniowego wydarzenia rozmawiać będziemy o nowoczesnych technologiach oraz urządzeniach, które stosowane są po to, by zachować czystość produkcji w zakładach spożywczych. Poruszymy tematy utrzymywania czystości i zarządzania higieną. Ważnym elementem konferencji będzie kontrola jakości, której poświęcimy sesję z referatami.

Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji jest Grupa Polmlek. Drugiego dnia konferencji odbędzie się wycieczka techniczna do zakładu gospodarza w Grudziądzu.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ