Środa, 26 lipca 2017 r.

Imieniny: Anny, Joachima KONTRAST

bps_2017 wiswps_2017
Partner serwisu:

Konferencje z roku 2015

Na zakończenie II konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy (24-25.11.2015, Bydgoszcz) uczestnicy wzięli udział w wycieczce technicznej do chojnickiego oddziału SM Spomlek, która pełniła rolę Honorowego Gospodarza spotkania.

 

Uczestnicy VIII konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym zwiedzili zakład SM Ryki.

Zobacz prezentacje z VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w Hotelu Best Western Premier Kraków.

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.