Partner serwisu

Blad SQL fquery_result() !

Nieznana kolumna '1bioluminescencja' w where clause

21 listopada 2017
Technologie uzdatniania wody używanej w przemyśle spożywczym
Właściwa eksploatacja urządzeń technologicznych wymaga zwrócenia szczególnej uwagi na problemy związane ze skłonnością wody do tworzenia się osadów, korozji, pienienia czy rozwoju...
21 listopada 2017
Mleko (nie) zawsze jest białe, czyli o tym jak białka zmieniają barwę mleka
Jogurt w porównaniu do mleka, z którego został wytworzony, ma o 16% większą wartość indeksu oddalenia od bieli. Jednocześnie wartość ta dla kefiru jest o 17% mniejsza niż dla mleka...
20 listopada 2017
Potrafimy warzyć piwne specjalności
Duże browary reagują na zmiany na rynku i dostosowują się do klienta, który coraz częściej poszukuje nowych smaków. Przykładem takiego działania jest Polskie Ale z browaru Okocim. – Nic...
Jak zakorkować bez korka? Alternatywne zamknięcia butelek z winem
Żelazne normy stężenia, czyli o odżelazianiu wody wykorzystywanej...
Z mlekiem w proszku w świat
Odzysk piwa z gęstwy drożdżowej przy użyciu filtracji membranowej
Luminometria w przemyśle spożywczym
Czarny bez – chwast, a może jednak roślina lecznicza?
Prezes Kujawskiej Spółdzielni Mleczarskiej: Znaleźliśmy swoją...
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ