ZAPOWIEDŹ: XVIII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
3-4 marca 2026 r. zapraszamy na 18. edycję konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbędzie się w Zawierciu.

Już 18. raz zgromadzimy ekspertów branży spożywczej, aby omówić kluczowe wyzwania i innowacje w zakresie bezawaryjnej produkcji, analityki predykcyjnej oraz transformacji cyfrowej. Wspólnie będziemy poruszać tematy takie jak: nowe technologie, predykcja i prewencja awarii, przemysł 4.0, automatyzacja czy rozwój pracowników. W programie konferencji znajdzie się również wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które realnie funkcjonują w zakładach produkcyjnych. To idealna okazja, by poznać najnowsze trendy i zainspirować się na przyszłość w UR. Dołącz do słuchaczy i odkryj, jak utrzymać ruch w fabryce przyszłości! Zapraszamy do udziału w konferencji!
Dla kogo?
Dla kadry inżynieryjno-technicznej rozlewni wód i soków, zakładów spirytusowych, browarów, mleczarni, zakładów mięsnych i przetwórstwa owocowo-warzywnego, firm proponujących nowoczesne urządzenia, technologie i rozwiązania systemowe, niezbędne do funkcjonowania nowoczesnych działów utrzymania ruchu.
W 2026 roku Gospodarzem Honorowym jest fabryka w Bieruniu z grupy DANONE.
Więcej informacji już wkrótce!
***
Organizatorem XVIII Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbywa się 3-4 marca 2026 r. w Zawierciu jest firma BMP, wydawca m.in. takiego czasopisma jak "Kierunek SPOŻYWCZY" oraz portalu: kierunekSPOŻYWCZY.pl.
Gospodarzem Honorowym wydarzenia została: fabryka w Bieruniu z grupy DANONE.

Komentarze