09 grudnia 2019

KOSZTY

Kategoria: XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

INFORMACJA dla zakładów spożywczych

Cena udziału dla przedstawicieli wyżej wymienionych zakładów to 800 zł netto/osobę.

Obejmuje ona:

  • udział w prelekcjach i wykladach - pełen program znajdziesz TUTAJ
  • możliwość rozmów z wystawcami i poznanie najnowszych rozwiązań oferowanych przez firmy,
  • udział w wycieczce technicznej,
  • przerwy kawowe oraz lunch podczas dwóch dni,
  • wieczorny bankiet
  • dostęp do profesjonalnej prasy branżowej,
  • pakiet materiałów konferencyjnych,
  • możliwość nawiązania kontaktów oraz wymiany doświadczeń z ekspertami z spożywczej.

INFORMACJA dla dostawców maszyn, urządzeń, technologii

Koszt udziału zwykłego dla przedstawicieli firm oferujących rozwiązania i technologie dla zakładów spożywczych to 1800 zł netto/osobę.

W ramach przygotowywanej konferencji proponujemy Państwu możliwość prezentacji urządzeń, produktów i rozwiązań technicznych dla branży spożywczej. Przy wykupieniu wybranego pakietu promocyjnego, koszt uczestnicwa przedstawiciela firmy wynosi 1100 zł netto/osobę.

fot. 123rf.com
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ