InvestEU – EBI udzielił Spółdzielni Mleczarskiej Mlekpol kredytu...
Doskonała jakość pakowanej kawy dzięki kontroli rentgenowskiej...
Niektóre produkty spożywcze działają jak kosmetyki. Jedzenie ich...
W Europie brakuje miodu. Skala fałszowania tego produktu jest coraz...
Raport sprzedaży 2019: jakie wina piją klienci Kondrat Wina Wybrane
Reklama
XII Konferencja...
ZAPOWIEDŹ
Oszczędzanie mediów – co warto wdrożyć?
Jak przemysł spożywczy zarabia na usprawnieniach?
Jak to się robi w farmacji...?
VI Konferencja...
Podziękowania dla Honorowego Gospodarza
VI Konferencja...
Statuetka Przyjaciela Redakcji
VI Konferencja...
Trendy w przemyśle spożywczym podczas Konferencji Bezpieczny...
VI Konferencja...
Trwa Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
18 lutego 2020
Najważniejsze cechy sera twarogowego w zastosowaniach piekarskich
Wpisując się w rozwojowy trend „grab-and-go” coraz więcej piekarni rozszerza portfolio o ofertę gotowych kanapek.
17 lutego 2020
3 zasady zdrowej diety seniora. Co jeść, żeby czuć się lepiej
Przedstawiamy 3 zasady zdrowej diety dla seniora.
12 lutego 2020
Kuchnia na pokuszenie, czyli magiczna moc afrodyzjaków
O tym, że droga do serca ukochanej osoby wiedzie przez żołądek, nikogo nie trzeba przekonywać. Stare porzekadło nie traci na aktualności, co więcej jeszcze zyskuje, gdy zastosujemy kilka naturalnych patentów. Sekretem walentynkowych dań...
13 lutego 2020
Sieją ferment w puszczy. Rozmowa z Karolem i Mateuszem Waszczuk,...
Eksperymentalne składniki, takie jak młode pędy sosny czy opuncja figowa. Nietypowe i kolorowe etykiety, zaliczane już do birofilistyki. „Ruda Maruda”, „Grażyna Sprężyna”, „Barbara Cwaniara”, „Janusz Moczywąs” – to tylko...
19 listopada 2019
W stronę LEADERSHIP na rynku badań laboratoryjnych w Polsce
Wiedza i świadomość konsumentów rośnie. Chcą kupować produkty nie tylko spełniające restrykcyjne normy prawne, ale także wymagania bezpieczeństwa, jak również niewpływające negatywnie na środowisko. w dostarczaniu towarów wysokiej...
04 listopada 2019
Mniej ścieków dzięki szarej wodzie
Poszukiwanie jak najlepszych możliwości zastosowania wód poprodukcyjnych i minimalizacji powstawania ścieków, odprowadzanych bez wtórnego wykorzystania do oczyszczalni, staje się dziś priorytetem.
Kongres Gospodarki...
Podczas Kongresu przyznano statuetki Przyjaciela Redakcji
Kongres Gospodarki...
Najnowsze trendy w gospodarce wodno-ściekowej na stoiskach firm...
Kongres Gospodarki...
Znaleźć sposób na wodę i ścieki w przemyśle spożywczym
Kongres Gospodarki...
PREZENTACJE do pobrania

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ