ZAPOWIEDŹ
Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa. Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Gdzie i kiedy?
Spotykamy się już 14 listopada 2017 r. w Hotelu Binkowski w Kielcach.
Dla kogo?
Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych. Uczestnikami są dyrektorzy ds. produkcji, technolodzy, specjaliści z działów kontroli jakości, szefowie laboratorium.
Honorowy Gospodarz
W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni OSM we Włoszczowie. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do zakładu produkcyjnego we Włoszczowie.
Wystawa stoisk
Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do zapewnienia bezpieczeństwa produktu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.
Praktyczne rozwiązania
W programie konferencji znajdzie się jak co roku wiele referatów opierających się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.
Warsztaty
Oprócz referatów i rozmów kuluarowych nie zabraknie również warsztatów. Szczegóły już wkrótce!
Jesteś zainteresowany udziałem? Zadzwoń lub napisz już dziś Bożena Pietrzak-Tychy |
REJESTRACJA ON-LINE |
KARTA ZGŁOSZENIA dla zakładów spożywczych |
W programie m.in.:
• Wycieczka techniczna do OSM we Włoszczowie
• Warsztaty
• Panele tematyczne:
- HIGIENA I CZYSTOŚĆ PRODUKCJI
- KONTROLA JAKOŚCI
- OPAKOWANIA I ZNAKOWANIE
• Ekspozycja stoisk
Organizatorem konferencji jest firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.