Partner serwisu
22 listopada 2018

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

BY w UR było OK
 
Krótki przepis na sukcesy w zakresie Utrzymania Ruchu w branży spożywczej?

Dla czytelników naszego portalu przygotowaliśmy pulę bezpłatnych udziałów.

Ważne – oferta dotyczy tylko pracowników zakładów spożywczych.

Zapraszamy do kontaktu z koordynatorem konferencji:

Aneta Jaroszewicz
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 23
kom. 602 116 287
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl

Po pierwsze: Wiedza
Zdobądź je przyjeżdżając na XI już edycję konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Spotykamy się w dniach 12-13 marca 2019 r. w HOTELU STOK w Wiśle. W programie imprezy znajdzie się m.in. – jak co roku – wiele referatów specjalistów, prezentujących konkretne rozwiązania, które funkcjonują w zakładach produkcyjnych branży spożywczej.
 
Po drugie: Doświadczenie
O tym, jak z problemami z zakresu UR radzą sobie inni dowiesz się m.in. podczas rozmów kuluarowych, przerw czy wieczoru integracyjnego. W naszej konferencji corocznie biorą udział dyrektorzy ds. technicznych i inwestycyjnych, szefowie utrzymania ruchu, główni inżynierowie, głowni mechanicy, specjaliści z zakresu produkcji i technologii oraz kadra zarządzająco-techniczna z: browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, przetwórstwa owocowo-warzywnego, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych.
 
Po trzecie: Nowoczesne rozwiązania
Podczas konferencji nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy opowiedzą o najnowszych urządzeniach, technologiach i maszynach niezbędnych do prawidłowego utrzymania ruchu i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Swoje rozwiązania przedstawią na wystawie stoisk.
Uzupełnieniem programu merytorycznego jest część praktyczna. W 2019 roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełnią Tyskie Browary Książęce, których nowoczesny browar będziemy mogli zobaczyć. Dodatkowo przekonamy się, jak piwo powstawało niegdyś, spacerując po wnętrzach muzeum browaru.
 
Organizatorem konferencji jest firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.
 
Więcej informacji: www.kierunekspozywczy.pl

Dla czytelników naszego portalu przygotowaliśmy pulę bezpłatnych udziałów.

Ważne – oferta dotyczy tylko pracowników zakładów spożywczych.

Zapraszamy do kontaktu z koordynatorem konferencji:

Aneta Jaroszewicz
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 23
kom. 602 116 287
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl

fot. 123rf.com
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ