Partner serwisu
12 marca 2019

Wyższa jakość i bezpieczeństwo w produkcji spożywczej

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Unikanie awarii oraz uzyskanie lepszej jakości i wysokiego bezpieczeństwa w zakładach produkcyjnych – referaty na ten temat zostały zaprezentowane podczas pierwszego panelu sympozjum „Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym” w Wiśle.

Wyższa jakość i bezpieczeństwo w produkcji spożywczej

Panel poprowadził Arkadiusz Burnos z BalticBerg Consulting Sp. z o.o. Sp. K. W bloku mówiono m.in. o bezpieczeństwie i utrzymaniu ruchu w małych zakładach, konkurujących z dużymi firmami, uszczelnieniach i systemach czyszczenia linii produkcyjnych, obiegu wody, pompach membranowych, problemach z oczyszczaniem wody oraz certyfikatach maszyn.

Referaty w pierwszym panelu tematycznym wygłosili:

- Piotr Fitowski, OSM Prudnik (Mała mleczarnia XXI wieku – czyli jak mały może konkurować z dużym w oparciu o utrzymanie ruchu, utrzymanie jakości i bezpieczeństwo),

- Czesław Walencki, KRAJ Sp. z o.o. (KRAJowe technologie kompozytowe i uszczelnieniowe zastosowane w przemyśle spożywczym),

- Tomasz Stańczak; Bio-Circle Surface Technology Sp. z o.o. (Skuteczne i bezpieczne czyszczenie w działach UR przemysłu spożywczego),

- Jacek Woch, Xylem Water Solutions Polska Sp. z o.o. (Innowacyjne rozwiązania Xylem związanie z obiegiem wody, podnoszące bezpieczeństwo i jakość produktów spożywczych)

- Grzegorz Graczyk, Tapflo Sp. z o. o. (Metody sterowania pompami membranowymi Tapflo i wynikające z tego korzyści),

- Jacek Granops, GRANIMEX W.Granops sp.j. (Biofilm – narastający problem – kondycjonowanie i dezynfekcja wody),

- Maciej Łopusiewicz, TÜV Rheinland Polska Sp. z o.o. (Ocena bezpieczeństwa i certyfikaty bezpieczeństwa maszyn przemysłowych).

Adventure Media

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ