18 lutego 2020

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: XIV Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, 7-8 października 2020, Wrocław
ZAPOWIEDŹ

Podczas XIII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, organizowanej w ramach Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, specjaliści z zakładów spożywczych spotkają się we Wrocławiu, aby wspólnie podyskutować m.in na takie tematy jak:

  • Jakość i monitoring wody
  • Gospodarka obiegu zamkniętego
  • Unieszkodliwianie osadów
  • Ograniczenie zużycia wody
  • Odzysk wody przemysłowej
  • Efektywne zarządzanie gospodarką wodno-ściekową

x

x

W programie Kongresu:

2 RÓWNOLEGŁE KONFERENCJE: Woda i Ścieki w Przemyśle oraz Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym

9 PANELI TEMATYCZNYCH poświęconych gospodarce wodno-ściekowej w przemyśle, energetyce i branży spożywczej

DEBATA

WYCIECZKI TECHNICZNE

WYSTAWA STOISK

x

x

Zapraszamy do relacji z poprzedniej edycji z Kongresu Gospodarki Wodno-Ściekowej, XIII Konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 2-3 października br. w Sopocie.

Więcej informacji już wkrótce.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ