Partner serwisu
24 maja 2019

Mlekpol nagrodzony w konkursie Złoty Paragon

Kategoria: Aktualności

Dwie nagrody główne oraz cztery wyróżnienia zdobyła Spółdzielnia Mleczarska Mlekpol w Grajewie w konkursie Złoty Paragon - Nagroda Kupców Polskich. Te ważne branżowe nagrody dla produktów przyznawane są przez właścicieli i kierowników sklepów z całej Polski.

Mlekpol nagrodzony w konkursie Złoty Paragon

Konkurs Złoty Paragon – Nagroda Kupców Polskich jest jednym z najważniejszych wydarzeń polskiej branży spożywczej. W głosowaniu internetowym wyłaniane są te produkty i usługi, które wpływają na rozwój handlu detalicznego i przynoszą sklepom największe dochody. Konkurs organizowany przez magazyn Hurt&Detal nadzoruje Instytut Badawczy KANTAR TNS Polska.

Mlekpol to jeden z największych producentów żywności w Polsce. Priorytetem Spółdzielni jest jakość i naturalność produktów, które wprowadzamy na rynek. Cieszymy się, że kupcy dostrzegają nasz wysiłek i wybierają produkty marek Łaciate, Rolmlecz, Maślanka Mrągowska i inne z naszego szerokiego portfolio. – mówi Małgorzata Cebelińska, Dyrektor Handlu Spółdzielni z Grajewa.

W tym roku Mlekpol zdobył dwie główne nagrody – Złote Paragony w kategoriach mleko i w kategorii jogurty i desery mleczne. Statuetkę otrzymało Mleko Łaciate UHT 3,2 % oraz Serek homogenizowany Rolmlecz waniliowy. Wyróżnieniami Kupcy nagrodzili Maślankę Mrągowską naturalną (w kategorii Napoje mleczne), serek śmietankowy Łaciaty naturalny (w kategorii Serki kanapkowe i sałatkowe), masło extra Łaciate (kategoria Masła) oraz Mix Łaciaty (w kategorii Margaryny i miksy).

Dziękujemy Kupcom za zaufanie. Możemy zapewnić, że cały czas intensywnie pracujemy nad nowymi ciekawymi propozycjami produktów które będą odpowiedzią na potrzeby sklepów i oczywiście konsumentów. – podsumowuje otrzymane nagrody Małgorzata Cebelińska.

źródło: Informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ