Wtorek, 30 maja 2017 r.

Imieniny: Jana, Karola KONTRAST

wiswps_2017
Partner serwisu:

Konferencje z roku 2017


Produkty spożywcze powinny być nie tylko smaczne i atrakcyjnie zapakowane. Przede wszystkim powinny być bezpieczne dla konsumentów. Odpowiada za to producent – to on deklaruje, że to, co sprzedaje, spełnia wymogi bezpieczeństwa. Właśnie o tym będziemy rozmawiali 14-15 listopada podczas IV konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.

Największe spotkanie specjalistów ds. ochrony środowiska z branży spożywczej. Już 24-25 października w Jachrance X edycja konferencji Woda i Ścieki w Przemyśle Spożywczym.

Zobacz relację filmową z IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym (30-31 marca 2017 r., Wisła).

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.