Partner serwisu
O zdrowym odżywianiu wiemy coraz więcej – dlaczego nie stosujemy...
Carlsberg Polska wydał swój pierwszy Raport Zrównoważonego Rozwoju
Technologie uzdatniania wody używanej w przemyśle spożywczym
Mleko (nie) zawsze jest białe, czyli o tym jak białka zmieniają...
Odpowiedź ZP Polskiej Rady Winiarstwa na decyzję Ministerstwa...
IV Konferencja...
Producenci żywności zabiegają o konsumentów. Czy ci im ufają?
IV Konferencja...
Zwiedzanie zakładu produkcyjnego OSM we Włoszczowie
IV Konferencja...
Elżbieta Żyrek z Grupy Żywiec laureatką statuetki Przyjaciel...
IV Konferencja...
[VIDEO] IV konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy widziana okiem...
Reklama

Ostatni numer

Technologie uzdatniania wody używanej w przemyśle spożywczym
Mleko (nie) zawsze jest białe, czyli o tym jak białka zmieniają...
Potrafimy warzyć piwne specjalności
Woda biologicznie stabilna
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ