Goodvalley Gospodarzem Honorowym Kongresu!
Gospodarzem Honorowym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym została firma Goodvalley, specjalizująca się w produkcji wyrobów mięsnych wytwarzanych według filozofii: od zrównoważonej produkcji rolnej przyjaznej klimatowi, po chów w zgodzie z dobrymi praktykami.
Firma Goodvalley powstała z przekonania, że musi istnieć sposób produkcji wysokiej jakości żywności, zapewniający zachowanie środowiska naturalnego w dobrym stanie. W tym roku obchodzimy 30. rocznicę działalności, a co za tym idzie świętujemy nasze osiągnięcia na przestrzeni lat i myślimy o kolejnych krokach milowych w dalszym rozwoju.
Hodowla własnej trzody chlewnej jest naturalnym przedłużeniem naszej działalności rolniczej i łączy dbałość o dobrostan zwierząt z troską o najwyższą jakość produktów. Dzięki własnym uprawom jesteśmy pewni, że nasze zwierzęta otrzymują wysokiej jakości paszę bogatą w składniki odżywcze.
Jesteśmy głęboko przekonani, że bez odpowiedniej troski, niemożliwe jest osiągnięcie najwyższej jakości. Posiadanie własnego zakładu przetwórczego umożliwia nam kontrolowanie całego procesu produkcji – od pola do stołu. Staramy się zawsze oddać naturze to, co od niej zaczerpnęliśmy, dlatego wykorzystujemy biomasę roślinną w naszych biogazowniach, tworząc własną, zieloną energię.
Działając w zgodzie z 30-letnią tradycją Goodvalley stanowi synonim nowoczesnego polskiego rolnictwa oraz jest pionierem technologii spożywczych, rolniczych i pro-środowiskowych.
W ramach Konferencji Honorowy Gospodarz - GOODVALLEY zaprasza na zakończenie do obejrzenia dwóch swoich obiektów:
I Ferma Koczała Goodvalley oraz Biogazownia Koczała
II Zakład Rolny Goodvalley oraz Biogazownia Pawłówko
Liczba miejsc jest ograniczona, o udziale decyduje kolejność zgłoszeń. Udział zostanie potwierdzony mailowo przez organizatora. Ze względu na obowiązek ubezpieczenia NNW uczestników wycieczki, deklarację udziału prosimy zgłaszać najpóźniej do 5 czerwca br. wraz z podaniem numeru PESEL. Stosowne oświadczenie o powirzeniu danych osobowych można pobrać poniżej
OŚWIADCZENIE Goodvalley Koczała
OŚWIADCZENIE Goodvalley Pawłówko
Kontakt: Aneta Jaroszewicz, e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl.
***
Organizatorem Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym. Zrównoważona Produkcja od Pola do Stołu jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.
Komentarze