Partner serwisu
Polacy przed świętami zderzą się z nowym problemem. Coraz...
Szybko, smacznie, efektownie - sylwestrowe hity kulinarne!
Ciasto zza oceanu na świąteczny stół – przepis na sernik...
Co zamawialiśmy najchętniej? Pyszne.pl podsumowuje 2024 rok
Żywiec Ciemne trafi na sklepowe półki
XVIII Kongres...
Jacek Sawicki, dyrektor Browaru Namysłów, odebrał podziękowanie...
XVIII Kongres...
Wystawcy na XVIII Kongresie Gospodarki Wodno-Ściekowej [GALERIA]
XVIII Kongres...
Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej [GALERIA ZDJĘĆ]
XVIII Kongres...
Rozpoczął się XVIII Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
11 grudnia 2024
Żywiec Ciemne trafi na sklepowe półki
Wprowadzone w ubiegłym roku w kanale HoReCa piwo Żywiec Ciemne od połowy grudnia będzie dostępne także w handlu detalicznym w butelce i puszce. To odpowiedź na oczekiwania konsumentów, wśród których to lekkie, ciemne...
29 listopada 2024
Stock Polska otwiera destylarnię w Lublinie, która w tym roku jest...
W Lublinie rozpoczęła działalność pierwsza gorzelnia Stock Polska, która jest jedną z najnowocześniejszych i największych w Europie. Obiekt ten wyznacza nowe standardy w branży spirytusowej i wyróżnia się...
29 listopada 2024
Kolosalny spadek spożycia piwa wśród nastolatków – wypadamy...
W latach 2003-2019 łączne spożycie piwa wśród nieletnich dziewcząt i chłopców spadło o niemal 30 proc. W europejskich badaniach ESPAD, polska młodzież wypada lepiej od europejskiej średniej. Do tego pozytywnego trendu...
XXI Jesienne...
Serdecznie dziękujemy Honorowym Gospodarzom!
XXI Jesienne...
JASNE perspektywy i głowy PEŁNE pomysłów. Eksperci debatują o...
XXI Jesienne...
Stoiska wystawców na XXI Jesiennym Spotkaniu Browarników [GALERIA...
XXI Jesienne...
Wystawa piwa i stoisko degustacyjne na Jesiennym Spotkaniu...
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
04 grudnia 2023
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do konkurencji?
Większość produktów na rynku jest w dużym stopniu podobna do tego, co proponuje konkurencja. Jak wyróżnić się w takiej sytuacji?
16 października 2023
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Drożdże istotnie wpływają na procesy fermentacyjne, a także na charakter produkowanych piw. W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie selekcją i udoskonalaniem drożdży, choćby ze względu na wzrastające trendy wydajniejszego...
Kongres Efektywności...
Trwa Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Kongres Efektywności...
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym...
Kongres Efektywności...
Stoiska wystawców na Kongresie Efektywności Energetycznej w...
Kongres Efektywności...
DEBATA: Minimalizowanie śladu węglowego w przemyśle...
12 grudnia 2024
Co zamawialiśmy najchętniej? Pyszne.pl podsumowuje 2024 rok
Jakie potrawy zamawialiśmy w 2024 najchętniej, a jakie zdobyły w Polsce popularność? Co zjadaliśmy na śniadania, a co na obiady? Które wydarzenia sprawiły, że postanowiliśmy celebrować je ulubionym jedzeniem? Pyszne.pl prezentuje...
11 grudnia 2024
Fruktoza, owoce i warzywa: Fakty, mity i zdrowotne korzyści
W ostatnich latach temat fruktozy, owoców i warzyw budzi wiele emocji i nieporozumień. Rozprawiamy się z mitami i przedstawiamy kluczowe wnioski z badań oraz zalecenia ekspertów dotyczące zdrowej diety.
05 grudnia 2024
Święta Bożego Narodzenia - Jak jeść, by się nie przejeść?
Święta to czas radości, rodzinnych spotkań i… obficie zastawionych stołów. Tradycyjne potrawy świąteczne kuszą swoim smakiem i aromatem, ale mogą być wyzwaniem dla naszego układu trawiennego. Jak cieszyć się jedzeniem w...

Reklama

Najnowszy numer

ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ