Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Sok jabłkowy doceniają Polacy i docenia… polska gospodarka –...
Tworzywa sztuczne i sektor spożywczy - czy ten duet może działać?
Transformacja energetyczna: Pfeifer & Langen Polska finalizuje...
Daj nowe życie plastikowym butelkom i metalowym puszkom! Lidl Polska...
Konsumpcja jaj w Polsce rośnie. Przy zakupie Polacy zwracają uwagę...
Alkohole
17 kwietnia 2025
Co musi się znaleźć na etykiecie wina?
Jak powinno być oznaczone wino? Wczytując się w przepisy można odnieść wrażenie, że do każdej butelki powinna być dodawana książka z niezbędnymi informacjami. Producenci częściowo wybrnęli z sytuacji, korzystają z kodów QR,...
Zobacz więcej...
16 kwietnia 2025
Maciej Musiał w kampanii bezalkoholowych wariantów Żywca „Chce...
Z myślą o nadchodzącym sezonie, marka Żywiec wprowadziła na rynek bezalkoholowe piwa w najbardziej pożądanych przez konsumentów smakach z kwiatowym twistem, rozszerzając portfolio piw 0,0%. Produkty te promuje kampania „Chce...
Zobacz więcej...
10 kwietnia 2025
NOWOŚĆ: BECK’S GREEN LEMON JUŻ W SPRZEDAŻY!
Coca-Cola HBC wprowadza nowość na polski rynek piwa – Beck’s Green Lemon 2,5% w 500 ml puszce. To połączenie wieloletniej jakości marki Beck’s z orzeźwiającym smakiem cytryny, dostępne w najchętniej wybieranym przez...
Zobacz więcej...
Koniecznie przeczytaj
Wysokiej klasy urządzenia kontrolno-pomiarowe do pracy ..
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie przetwórstwa..
XVII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
XVII Konferencja...
O futURe factory, czyli na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVII Konferencja...
Stoiska wystawców na Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle...
XVII Konferencja...
Konferencja UR w Przemyśle Spożywczym – GALERIA ZDJĘĆ
XVII Konferencja...
Aplikacja BMP – pobierz ją jeszcze przed wyjazdem na konferencję!
Z czasopisma Kierunek Spożywczy
06 marca 2025
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie przetwórstwa pomidorów
Włoska firma SICA łączy tradycję i innowacyjność. Aby stworzyć warunki do produkcji doskonałego sosu pomidorowego, zrealizowała szereg inwestycji z zakresu jakości i bezpieczeństwa. Czujniki VEGA odegrały w tym przedsięwzięciu istotną...
Zobacz więcej...
30 grudnia 2024
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle spożywczym
Wraz z nadejściem czwartej rewolucji przemysłowej, znanej jako Przemysł 4.0, zmienia się sposób zarządzania bezpieczeństwem w różnych sektorach, w tym w przemyśle spożywczym. Inteligentne fabryki, wprowadzając nowoczesne...
Zobacz więcej...
28 lutego 2024
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA PRODUKCJA I KONSUMPCJA
Przetwórstwo żywności generuje ogromne ilości odpadów, powodując zanieczyszczenie gleby, wody i powietrza. Zmienić może to model gospodarki o obiegu zamkniętym z gruntowną modyfikacją systemów produkcyjnych,...
Zobacz więcej...
XXI Jesienne Spotkanie Browarników
XXI Jesienne...
Serdecznie dziękujemy Honorowym Gospodarzom!
XXI Jesienne...
JASNE perspektywy i głowy PEŁNE pomysłów. Eksperci debatują o...
XXI Jesienne...
Stoiska wystawców na XXI Jesiennym Spotkaniu Browarników [GALERIA...
XXI Jesienne...
Wystawa piwa i stoisko degustacyjne na Jesiennym Spotkaniu...
Rynek spożywczy
Wielkanoc w Europie z polskim akcentem. Polska największym...
Polscy producenci żywności naturalnej i niskoprzetworzonej...
Barometr Providenta: Ponad połowa Polaków zamierza w tym roku...
Ponad 10 miliardów powodów do dumy - rekordowe przychody i wydatki...
Za pół roku zacznie obowiązywać w Polsce system kaucyjny. Polacy...
Czytaj więcej...
Mleczarstwo
Ponad 10 miliardów powodów do dumy - rekordowe przychody i wydatki...
MLEKOVITA potrójnym numerem 1 – liderem w rankingach Krajowego...
Polskie mleczarstwo przygotowuje się do silniejszej konkurencji na...
Forum Mleko 2025: Prezes SM Ryki przedstawił swój głos na temat...
Polskie produkty mleczne królują na świątecznym stole
Czytaj więcej...
Przetwórstwo i napoje
Nestlé Waters Polska i Fundacja Hydroni ze współpracą...
Napoje energetyzujące w 2024 roku: jak zmieniła się branża po...
Badanie ekspozycji półkowej pokazało, którzy producenci tubek są...
Pssst, poświętuj trochę! Pepsi wystartowało z nową kampanią...
Zapisy do kolejnej edycji Turnieju Tymbarku
Czytaj więcej...
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Kongres Efektywności...
Trwa Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Kongres Efektywności...
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym...
Kongres Efektywności...
Stoiska wystawców na Kongresie Efektywności Energetycznej w...
Kongres Efektywności...
DEBATA: Minimalizowanie śladu węglowego w przemyśle...
Trendy żywnościowe
16 kwietnia 2025
Start sezonu na biesiadowanie w restauracyjnych ogródkach!
Wraz z nadejściem pierwszych ciepłych dni Warszawa budzi się do życia – bulwary, parki i ulice wypełniają się spacerowiczami, a miejska gastronomia przenosi się na świeże powietrze. To znak, że długo wyczekiwany sezon...
Zobacz więcej...
16 kwietnia 2025
Jak poprawić jakość snu? Dieta na dobry wypoczynek i wiosenną...
Wiosna to czas odnowy – nie tylko dla przyrody, ale również dla nas samych. Po zimie, pełnej długich, ciemnych dni, nadeszła pora na zregenerowanie sił, wyjście na świeże powietrze i odzyskanie witalności. W tym okresie...
Zobacz więcej...
14 kwietnia 2025
Wielkanocne babeczki z masą krówkową HELIO – słodka ozdoba...
Wielkanoc to czas rodzinnych spotkań i pysznych, domowych wypieków. Jeśli szukasz pomysłu na wyjątkowy deser, który zachwyci zarówno smakiem, jak i wyglądem, koniecznie wypróbuj wielkanocne babeczki z masą...
Zobacz więcej...
Nowości na rynku
Elegancki akcent komunijnego prezentu od marek Solidarność i Goplana
Crunchips z nową edycją limitowaną w wakacyjnej odsłonie
LOdoVE okazje w Lidl Polska – lato w sklepach sieci zaczyna się...
Nowe produkty w Lidl Polska – żelki Sweet Corner (uwaga!) bez...
Nowość: Michałki z Wawelu Protein kultowe cukierki z dodatkiem...
Czytaj więcej...
Kulinaria
Produkty z Piątnicy polecają się na Europejski Dzień Śniadania
4 proste przekąski, które urozmaicą każde grillowanie
Herbapol inspiruje kulinarnie na święta
Warsztaty kulinarne wielkanocne z Sokołowem
3 kluczowe cechy - tak rozpoznasz najwyższej jakości ser żółty!
Czytaj więcej...
Ekologia
Daj nowe życie plastikowym butelkom i metalowym puszkom! Lidl Polska...
Gospodarka, prawo i klimat – TOGETAIR 2025 na finiszu
Obowiązki w zakresie zrównoważonego rozwoju staną się mniej...
Sokołów stawia na zrównoważony rozwój Wymierne efekty...
Herbapol-Lublin: ESG na poważnie, a nie na szybko
Czytaj więcej...
Bezpieczny produkt
Bezpieczeństwa żywności w kontekście działań Europejskiego...
Plexi w przemyśle spożywczym – za i przeciw
Danone przeciwdziała marnowaniu żywności W minionych latach zero...
Too Good To Go współpracuje z Danone. Jeszcze więcej produktów w...
Nowe technologie w służbie bezpieczeństwa żywności: Jak systemy...
Czytaj więcej...
Woda i ścieki
Coca-Cola HBC Polska i Kraje Bałtyckie: „Zainwestowaliśmy ponad...
Nowa oczyszczalnia ścieków Grupy MLEKOVITA w Wysokiem Mazowieckiem...
Producenci wód butelkowanych apelują o szybkie wdrożenie systemu...
Projekt BEST Gdańskiej Fundacji Wody
Znaleźć sposób na wodę i ścieki w przemyśle spożywczym
Czytaj więcej...
Utrzymanie ruchu
Koszty instalacji robotów wciąż zbyt wysokie dla firm. Są one...
Węże i złącza spożywcze w przemyśle spożywczym
Nowa maszyna STM Arrow Can EPV 14/2 w ofercie STM GROUP
Piotr Karczuga przybliży słuchaczom jak odzyskać ciepło ze...
Wzorcowanie urządzeń pomiarowych na spożywczych liniach...
Czytaj więcej...
Reklama
Top
Ostatnie
Najczęściej komentowane
ZAPOWIEDŹ
Napoje energetyzujące w 2024 roku: jak zmieniła się branża po wprowadzeniu zakazu sprzedaży...
O futURe factory, czyli na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Nowości od Reese's na polskim rynku: Legendarna marka wprowadza tabliczki czekoladowe i orzechy w...
Ponad 10 miliardów powodów do dumy - rekordowe przychody i wydatki na inwestycje. Mlekovita...
Konferencja UR w Przemyśle Spożywczym – GALERIA ZDJĘĆ
Sok jabłkowy doceniają Polacy i docenia… polska gospodarka – liczby mówią same za siebie
Tworzywa sztuczne i sektor spożywczy - czy ten duet może działać?
Cooltowe lody oranżadowe z LoveBrands Group
Lidl Polska rozszerza współpracę z Body Chief – zdrowe dania gotowe w kolejnych sklepach!
Produkty z Piątnicy polecają się na Europejski Dzień Śniadania
Co powinno znaleźć się na talerzu twojego dziecka?
Najnowszy numer
Zobacz numer
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ