Partner serwisu
Produkty ekologiczne z ekologicznego rolnictwa
Rozkodować żywność.O kodach GS1 i QR w przemyśle spożywczym
Wykrywacze. Detektory metali w przemyśle spożywczym
Higiena produkcji – najważniejszy jest człowiek
Pasta Italiana lepsza od Smacznego Makaronu Włoskiego
Monitorowanie produkcji i procesów technologicznych w przemyśle...
Co martwi, a co cieszy szefa browaru? Rozmowa z Dariuszem Garnowskim,...
20 listopada 2017
Potrafimy warzyć piwne specjalności
Duże browary reagują na zmiany na rynku i dostosowują się do klienta, który coraz częściej poszukuje nowych smaków. Przykładem takiego działania jest Polskie Ale z browaru Okocim. – Nic tak nie angażuje mnie i piwowarów jak...
24 października 2017
Całość jest „WOW”
– Tego nikt w Polsce wcześniej nie wykonywał, więc nie można było po prostu zapytać: „jak to się robi?”. O jednym z największych  i najnowocześniejszych zakładów mleczarskich w Europie, który powstał w Lidzbarku warmińskim,...
09 listopada 2017
Weźmy sprawy w swoje ręce!
– Na rynku funkcjonują, ba mają się całkiem dobrze, produkty, które trudno nazwać piwem. Są to żółte, gorzkie, alkoholizowane płyny, co najwyżej piwopodobne. Produkty te mogą stanowić nawet 10% rynku. Uznaliśmy więc, że musimy...
ZAMKNIJ X
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ