Nowe warianty Grzańca Galicyjskiego
Firma Jantoń przygotowała dla konsumentów dwa nowe warianty Grzańca Galicyjskiego: miodowy i bezalkoholowy.

Wariant miodowy to nawiązanie do XVI-wiecznych tradycji grzańców robionych na bazie miodu i wina. To odmiana idealnie wpisująca się w DNA marki, której głównym założeniem są tradycja, naturalne składniki i najwyższa jakość. Grzaniec Galicyjski bezalkoholowy z dodatkiem miodu i soku z cytryny to z kolei, pierwszy na rynku w tej kategorii produkt skierowany do konsumentów, którzy lubią smak i aromat wina grzanego, jednak preferują napoje bezalkoholowe. Dzięki dodatkowi miodu i soku z cytryny to doskonała recepta na chłodne wieczory - łumaczy Jakub Nowak, prezes firmy Jantoń, producenta Grzańca Galicyjskiego.
Spółka Jantoń po tegorocznym przejęciu marek PWI Vinfort stała się właścicielem dwóch największych marek w segmencie win grzanych: Grzaniec Galicyjski i Zbójeckie Grzane.
Grzaniec Galicyjski to marka, której bogata historia, przywiązanie konsumentów do produktu i najwyższa jakość od zawsze były przez nas szanowane i podziwiane. Między innymi dlatego że jest to zgodne z naszymi wartościami od lat prowadziliśmy próby włączenia jej do naszego portfela asortymentowego. Jesteśmy dumni, iż pomimo bezpośredniej konkurencji, udało nam się przeprowadzić ten proces w formule Fair Play i atmosferze wzajemnego szacunku - mówi Nowak.
Osią komunikacji Grzańca Galicyjskiego zostaną social media, głównie Facebook i Instagram, tam konsumenci zapraszani będą do wspólnej zabawy, konkursów i interakcji w świecie marki.
Komentarze