Nowość – kabanosy EAT’N’GO od Sokołowa
Sokołów wprowadza nową propozycję przekąskową, która pozwoli cieszyć się wyjątkowymi smakami, inspirowanymi podróżami. Kabanosy EAT’N’GO wyróżnia wysoka jakość oraz oryginalne zestawienia przypraw. W nowej linii dostępnych jest pięć rodzajów kabanosów: hiszpańskie, indyjskie, malajskie, meksykańskie i tajskie.
Wyróżnikiem kabanosów Sokołów EAT’N’GO jest bogaty, oryginalny bukiet smakowy, będący efektem specjalnie skomponowanych zestawów przypraw. Są one inspirowane smakami typowymi dla krajów słynących z doskonałej kuchni. Linia EAT’N’GO to pięć wariantów kabanosów:
- Kabanosy hiszpańskie – to kabanosy dojrzewające, z dodatkiem naturalnych przypraw (sól, pieprz, czosnek)
- Kabanosy indyjskie - z dodatkiem charakterystycznego dla kuchni indyjskiej curry, jak również chili i papryki
- Kabanosy malajskie – z dodatkiem boczku i naturalnych przypraw (sól, pieprz, czosnek)
- Kabanosy meksykańskie – przyprawione bogatą mieszanką ziół, w skład której wchodzą: oregano, pietruszka, bazylia, papryka, kmin, kurkuma i kolendra
- Kabanosy tajskie – przyprawione nieodzownymi w tajskiej kuchni imbirem, sosem sojowym i nutą cytryny
Kabanosy EAT’N’GO powstają z wysokiej jakości surowca i wyróżnia je wysoka mięsność.
Są dostępne w sieci własnej (Delikatesy Sokołów, hurtownie) oraz Top Market – Sklepy Doroty, Delikatesy Dwójka.
Ceny: ok. 4,99 zł/op.
Komentarze