Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
VII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Kraków
10 - 11 lutego 2015
Nawigacja
MENU
RELACJA
Prezentacje
PROGRAM
REGULAMIN
KONTAKT
19 lutego 2015
A.Olkowski: Dublowanie urządzeń to jedna z form prewencji
– W browarach są urządzenia, które muszą dawać 100% bezpieczeństwo. Czasami prewencja polega na tym, że maszyny są zdublowane, bo ryzyko uszkodzenia i koszty z tym związane są tak wysokie, że lepiej jest mieć drugie w zapasie – mówi Andrzej Olkowski, prezes...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
GALERIA ZDJĘĆ - VII Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz zdjęcia z VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbywa się w Hotelu Best Western Premier Kraków.
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2015
Dział techniczny chłopcem do bicia?
– Dział techniczny przez lata był chłopcem do bicia. Na szczęście się to zmienia, choć dział ten wciąż nie decyduje o tym, kiedy maszyna ma chodzić, a kiedy nie. Decydujący głos ma produkcja, z którą staramy się ściśle współpracować – mówi...
Czytaj dalej
>>
18 lutego 2015
O utrzymaniu ruchu w Kellogg’s Polska
– Pracujemy w bardzo młodym zakładzie, oddanym do użytku zaledwie 6 miesięcy temu. Przez odpowiednie podejście do analizy awaryjności, z poziomu 60% OEE w lipcu-sierpniu doszliśmy do 81,4% w grudniu – mówi Dariusz Parcheta, kierownik ds. technicznych z Kellogg’s...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
M. Napieracz: Browar Okocim pracował bez większych przestojów
– Browar Okocim pracowal bez większych przestojów przez 170 lat. Można było to osiągnąć dzięki takim ludziom jak wy - powiedział Michał Napieracz, dyrektor Browaru Okocim w Brzesku, zwracając sie do uczestników podczas otwarcia VII Konferencji Naukowo-Technicznej...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
A. Olkowski: Służby utrzymania ruchu w browarach dobrze się spisały
– Bez działów utrzymania ruchu zarówno działy produkcji jak i sprzedaży miałyby problemy z realizacją swoich planów. Patrząc na ubiegły rok w branży piwowarskiej można śmiało powiedzieć, że SUR dobrze się spisały – powiedział Andrzej Olkowski, prezes...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
Rozpoczęła się VII konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
W Hotelu Best Western Premier Kraków rozpoczęła się kolejna już, siódma edycja Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. W uroczystym otwarciu sympozjum wzięli udział: Adam Grzeszczuk - prezes zarządu BMP, Michał Napieracz - dyrektor Browaru...
Czytaj dalej
>>
10 lutego 2015
41 stoisk firmowych na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz zdjęcia ze stoisk firmowych na konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym (10-11 lutego 2015 r., Kraków).
Czytaj dalej
>>
12 lutego 2015
Pokaz barmański i laboratorium z drinkami
Pokaz barmański i laboratorium serwujące drinki były atrakcją wieczoru podczas VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Spotkanie odbyło się 10-11 lutego 2015 r. w Krakowie.
Czytaj dalej
>>
17 lutego 2015
PREZENTACJE z konferencji
Zobacz prezentacje z VII Konferencji Naukowo-Technicznej Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w Hotelu Best Western Premier Kraków.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ