Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Zielona Transformacja Zakładu
Polecane artykuły
UMOWA MACHINE AS A SERVICE. Rewolucja na polskim...
Efektywność energetyczna W PNEUMATYCE...
PRZEZ GAZ DO BIOMETANU
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Jak produkować więcej, tymi samymi zasobami. Poprawa efektywności o 32% i samodzielna firma na bazie case study!
Polecane artykuły
Program
Zapisy na webinar
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XIX Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
XXII Jesienne Spotkanie Browarników
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
V Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Gniew
08 - 09 listopada 2018
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
PROGRAM
KONTAKT
Relacja
REGULAMIN
Prezentacje
17 października 2018
Zwiedzimy Zakład Grupy POLMLEK w Grudziądzu
Podczas V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy będziemy mogli zwiedzić Zakład Grupy POLMLEK w Grudziądzu.
Czytaj dalej
>>
17 października 2018
Warsztaty: Informacja o wartości odżywczej, czyli nie taka tabela straszna, jak ją malują
W drugi dzień V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2018 odbędą się warsztaty pod nazwą: Informacja o wartości odżywczej, czyli nie taka tabela straszna, jak ją malują, które poprowadzi Maciej Wojciechowski, Kierownik Działu Konsultacyjno-Szkoleniowego JARS.
Czytaj dalej
>>
17 października 2018
Referat Specjalny o komunikacji z klientami, partnerami biznesowymi i mediami w sytuacjach kryzysowych
W pierwszym dniu V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy 2018 wygłoszony zostanie referat specjalny o tytule: Parówki z wkładką, beza z salmonellą, mysz w kaszce. Jak się komunikować z klientami, partnerami biznesowymi i mediami w sytuacjach kryzysowych.
Czytaj dalej
>>
16 października 2018
Odkryjemy tajemnice Zamku Gniew podczas nocnego zwiedzania...
Spotkamy się w dniach 8-9 listopada 2018 r. w wyjątkowym miejscu...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ