29 sierpnia 2019

XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Kategoria: XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

17-18 marca 2020 roku w Wiśle odbędzie się XII Konferencja Naukowo-Techniczna Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Honorowym Gospodarzem tej edycji została Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.

XII Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Główna tematyka, która zostanie poruszona to:

  • nowoczesne narzędzie i systemy
  • diagnostyka i kontrola
  • podnoszenie niezawodności i wydajności
  • poszukiwanie oszczędności
  • zapobieganie i wykrywanie problemów

W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Browaru w Żywcu, gdzie będzie możliwość zobaczenia procesu tworzenia piwa.

Wydarzenie odbędzie się hotelu STOK w Wiśle, który położony jest w górach, gdzie nie zabraknie podziwiania górskich krajobrazów.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz Grupa Żywiec S.A. Arcyksiążęcy Browar w Żywcu.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ