Dzisiaj drugi dzień Wiosennego Spotkania Browarników!
Stabilność piwa – wyzwania, identyfikacja przyczyn, rozwiązania.; Prognozowanie stopnia utleniania piwa przy użyciu metody ESR.; Sekret do uwarzenia najlepszego piwa: wiedza czy doświadczenie, teoria czy praktyka?. - te tytuły zostaną dzisiaj rozwiniętę przez naukowców z Krakowskiej Szkoły Browarniczej, która działa przy Uniwesrystecie Rolniczym w Krakowie.
Bezpłatna rejestracja:
Dzień II, 18.05.21 - TUTAJ
x
Webinarium „Wiosenne Spotkanie Browarników”, organizowane przez firmę BMP Sp. z o.o. – wydawcę magazynu Kierunek Spożywczy, skierowane jest do kadry techniczno-technologicznej oraz menadżerskiej polskich browarów. Tematyka dedykowana jest również dla osób z działów warzelni, działu jakości i rozlewu.
Udział w webinarium jest bezpłatny.
x
Komentarze