Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym
Czy warto postawić na własne źródła energii? Jakie wybrać i o czym pamiętać rozpoczynając inwestycję? Jak obniżyć koszty działalności zakładu spożywczego? Poprawić efektywność energetyczną w przedsiębiorstwie?
Między innymi na te pytania poszukamy odpowiedzi w trakcie webinarium „Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym”, które odbędzie się w dniu 22.06.2021 r.
Bezpłatna rejestracja: TUTAJ.
Webinarium Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym, organizowane przez firmę BMP Sp. z o.o. – wydawcę magazynu Kierunek Spożywczy, skierowane jest do kadry techniczno-inżynierskiej oraz menadżerskiej polskich zakładów spożywczych. Tematyka dedykowana jest m.in. dla: głównych mechaników, energetyków, automatyków, szefów utrzymania ruchu.
Komentarze