Podziękowania dla Gospodarza Honorowego - PepsiCo!
Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym jest zakład PepsiCo w Tomaszowie Mazowieckiem.
Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym jest PepsiCo. Podziękowania za pomoc w przygotowaniu konferencji odebrał Krzysztof Molas, dyrektor zakładu Frito Lay w Tomaszowie Mazowieckim.
Dyrektor Molas przywitał uczestników konferencji, zapraszając równocześnie do zwiedzenia nowoczesnej fabryki w Tomaszowie Mazowieckim. Wycieczka techniczna jest ostatnim punktem tegorocznej edycji spotkania.
W czasie Panelu wprowadzającego, ze strony PepsiCo wystąpił także Krzysztof Dudziński, mówiąc o realizowanej właśnie budowie zakładu w Środzie Śląskiej. – Będzie to najbardziej zrównoważony środowiskowo zakład produkcji przekąsek PepsiCo w Europie – podkreślał w czasie referatu.
***
XIV konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbywa się w dniach 12-13 kwietnia 2022 r. w hotelu Magellan. Organizatorem wydarzenia jest firma BMP – wydawca m.in. magazynu Kierunek Spożywczy. Honorowym Gospodarzem wydarzenia jest PepsiCo.
Komentarze