Krzysztof Syryło na XXI Jesiennym Spotkaniu Browarników
Serdecznie zapraszamy na XXI Jesienne Spotkanie Browarników, które odbędzie się w dniach 4-6 września 2024 r. Jednym z prelegentów będzie Krzysztof Syryło, główny piwowar z Kompanii Piwowarskiej S.A.. W ramach wydarzenia wygłosi prelekcję pt. „Aktualne trendy rozwoju piwa aromatyzowanego i wyzwania dla współczesnego piwowara”.
Krzysztof Syryło to wybitny specjalista w branży piwowarskiej, związany z nią od 22 lat. Jest absolwentem Politechniki Łódzkiej na Wydziale Technologii Fermentacji i Mikrobiologii oraz Uniwersytetu Nottingham, gdzie uzyskał tytuł Master of Brewing Science. Karierę rozpoczął w 2002 roku w browarze Belgia w Kielcach. Od 2010 roku pracuje w browarze Lech Browary Wielkopolski w Poznaniu, gdzie zarządza procesami produkcyjnymi i realizuje projekty o międzynarodowym zasięgu. Specjalizuje się w produkcji piw specjalnych i bezalkoholowych oraz optymalizacji procesów produkcyjnych pod kątem ich efektywności jakościowej i kosztowej.
XXI Jesienne Spotkanie Browarników to doskonała okazja do wymiany wiedzy i doświadczeń w branży piwowarskiej. Zapraszamy wszystkich zainteresowanych do udziału w tym wyjątkowym wydarzeniu.
***
Organizatorem XXI Jesiennego Spotkanie Browarników jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek SPOŻYWCZY” oraz portalu kierunekspozywczy.pl.
Komentarze