Partner serwisu
23 października 2023

Produkty HARIBO i MAOAM w limitowanej odsłonie na Halloween

Kategoria: Trendy żywnościowe

Halloween przywędrowało do Polski z krajów anglosaskich i cieszy się coraz większą popularnością w naszym kraju. Nieodzownym elementem tego święta są budzące grozę kostiumy i dekoracje oraz zabawa „Słodycze albo psikus!”. Specjalnie na tę okazję marki HARIBO i MAOAM przygotowały wyjątkową, dedykowaną ofertę, która zawiera unikalne produkty w halloweenowych kształtach i opakowaniach. Limitowane warianty żelek HARIBO i gum rozpuszczalnych MAOAM to doskonały pomysł na urozmaicenie tego niezwykłego wieczoru.

MAOAM albo psikus!

Bogata i różnorodna oferta gum rozpuszczalnych MAOAM w okresie Halloween powiększyła się o limitowaną edycję jednego z najpopularniejszych i najchętniej wybieranych produktów! Niesamowicie pyszne wydanie MAOAM Pinballs to 3 wyjątkowe smaki – jabłko, pomarańcza i czarna porzeczka. Ta słodka przekąska idealnie sprawdzi się podczas straaaasznego wieczoru z najbliższymi.

HARIBO - potwornie pyszne żelki!

Halloweenowa oferta HARIBO to pyszne słodkości w trzech limitowanych odsłonach. Owocowe w smaku Ghostly Gummies zawiera potwornie fajne, owocowe żelki w kształtach nietoperzy, szkieletów i dyni. HARIBO Halloween to natomiast zestaw 21 minipaczuszek, doskonałych do podzielenia się z dużymi i małymi wielbicielami słodyczy, którzy być może za chwilę zapukają do twoich drzwi! HARIBO Vampire sauer to wyjątkowe żelki-nietoperze o zaskakującym owocowo-lukrecjowym smaku, w kwaśnej posypce. Okolicznościowe propozycje HARIBO doskonale sprawdzą się na halloweenowe party albo filmowy wieczór z dreszczykiem!

Warto już teraz zaopatrzyć się w te wyjątkowe produkty, aby na hasło „Słodycze albo psikus!” mieć pod ręką odpowiedź w postaci limitowanych wariantów HARIBO&MAOAM! Happy Halloween!

źródło: informacja prasowa
fot. informacja prasowa
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ