Gdyby nie branża piwowarska, to dyrektor Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu zajmowałby się...
Przeczytaj odpowiedzi Jerzego Dwornickiego na pytania z kwestionariusza "Ludzie branży spożywczej"

LUDZIE BRANŻY SPOŻYWCZEJ
Jerzy Dwornicki
Arcyksiążęcy Browar w Żywcu
Jak nie branża piwowarska, to… szef kuchni restauracji z polską kuchnią
Moje największe marzenie to… własny, nieduży pensjonat nad jeziorem z doskonałą, polską kuchnią
Słowo, które najczęściej nadużywam, to… powinniśmy, wartość dodana
W ludziach cenię… szczerość, otwartość, profesjonalizm
Humor poprawia mi… widok wnuka
Jestem dumny z… z tego co osiągnąłem
Piwo jasne czy ciemne? Bezwzględnie jasne
Najbardziej demotywuje mnie… stagnacja, brak zmian, brak wyzwań
Do końca życia zapamiętam… wszystkie dobre chwile
Na co dzień nie potrafię się obejść bez… papierosów (niestety)
Jeśli mógłbym cofnąć czas, to… więcej czasu poświęciłbym wychowaniu swoich dzieci
Formularz przygotowany przez redakcję portalu www.kierunekspozywczy.pl
Fot. Grupa Żywiec