Partner serwisu
13 lutego 2019

Jak w zakładach branży spożywczej mierzyć OEE nie licząc go w klasyczny sposób?

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Odpowiedź na to pytanie przyniosą Warsztaty TPM, które odbędą się w ramach marcowej konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.

Jak w zakładach branży spożywczej mierzyć OEE nie licząc go w klasyczny sposób?

Jak, nie licząc klasycznie OEE, uzyskujemy obraz efektywności pracy stanowisk produkcyjnych uwzględniający 16 strat TPM, w tym efektywności siły roboczej, wyposażenia technologicznego oraz materiałów, energii i nakładów? W jaki sposób tak monitorowane OEE wspomaga szefów utrzymania ruchu oraz ich pracowników? - To tematyka warsztatów, które poprowadzi Cezary Fanselow z TQMsoft spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.

Warsztaty zakończą się certyfikatem. Dokument zostanie dosłany do uczestników na podstawie listy obecności.

XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

12 - 13 marca 2019

 Hotel Stok, Wisła

Gospodarz Honorowy - Tyskie Browary Książęce

***********

Więcej informacji o warsztatach i XI Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym TUTAJ.

fot. 123rf.com/fot. ilustracyjne
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ