14 lutego 2019

Plany prewencyjne i predykcja w branży spożywczej

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Skuteczne plany prewencyjne i predykcja to fundament nowoczesnego zarządzania majątkiem, również w branży spożywczej. Temat ten będzie poruszany w trakcie kolejnej edycji konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.

Plany prewencyjne i predykcja w branży spożywczej

Prelekcję o wdrażaniu krok po kroku planów prewencyjnych wygłosi Arkadiusz Burnos z BalticBerg Consulting Sp. z o. o. Sp. K., który dotąd uczestniczył w ponad 100 projektach doskonalenia działów technicznych. W konkretny i praktyczny sposób przedstawi taktykę rozwoju i optymalizacji planów prewencyjnych oraz ich wdrażania w życie w celu osiągnięcia jak największych korzyści. Swoje odniesienia znajdą m.in. takie zagadnienia, jak:

  • analiza krytyczności,
  • analiza ekonomiczna i raportowanie służb utrzymania ruchu,
  • struktura organizacyjna pionów technicznych,
  • predykcja vs diagnostyka,
  • strategia zarządzania majątkiem jako element strategii przedsiębiorstwa,
  • parametryczne sterowanie budżetem utrzymania ruchu.

Więcej informacji o  XI Konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym TUTAJ.

fot. 123rf.com/fot. ilustracyjne
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ