Partner serwisu
12 marca 2019

Nowoczesne narzędzia oraz systemy dla zakładów

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Referaty, które rozpoczęły konferencję „Utrzymanie ruchu w przemyśle spożywczym”, skupiły się wokół tematyki wdrażania nowoczesnych narzędzi i systemów. Uczestnicy zobaczyli w bloku wprowadzającym pięć prezentacji specjalistów.

Nowoczesne narzędzia oraz systemy dla zakładów

Blok wprowadzający rozpoczął referat „Nasze podejście do utrzymania ruchu. Co się sprawdziło?” – o doświadczeniach z browaru w Tychach mówili Tomasz Duś i Piotr Noras z Kompanii Piwowarskiej SA.

Drugą prezentację wygłosili Tomasz Papaj z COPA-DATA Polska oraz Michał Kaczurba z firmy REDNT. Był to referat w temacie „Produkcja i utrzymanie ruchu pod pełną kontrolą – niezależna Platforma systemowa zenon”.

Kolejny wykład nosił tytuł „Wykorzystanie systemów ANDON w analizie efektywności zakładów produkcyjnych”. Przedstawił go Paweł Wojakowski z TQMsoft spółka z ograniczoną odpowiedzialnością sp. k.

Michał Kraus z KHS Polska Sp z o.o. opowiedział z kolei o internetowym portalu części zamiennych, wstępnej analizie maszyn online, serwisie 24/7, czyli rozwiązaniach i narzędziach KHS, wspierających jednostki utrzymania ruchu.

Ostatnia w tym bloku prezentacja dotyczyła firmy Ultrapak. Robert Schmidt opowiedział o liniach produkcyjnych wraz z pełną kontrolą i segregacją wad – możliwościach CFT i FT System.

XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym odbywa się w dniach 12-13 marca 2019 r. w HOTELU STOK w Wiśle.

Organizator: firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.

Honorowy Gospodarz: Tyskie Browary Książęce

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ