07 listopada 2019

Warsztaty praktyczne dla uczestników konferencji

Kategoria: VI Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

W drugim dniu Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy, która została zorganizowana pod Lublinem, odbyły się warsztaty praktyczne dotyczące oznaczenia kraju lub miejsca pochodzenia produktu i podstawowego składnika.

Warsztaty praktyczne dla uczestników konferencji

x

Warsztaty prowadzone przez Macieja Wojciechowskiego, Kierownika Działu Konsultacyjno – Szkoleniowego JARS SA., obejmowały następujące kwestie:

  1. Podstawy prawne i ich interpretacja – aktualny stan prawny
  2. Zmiany wynikające z wejścia w życie rozporządzenia wykonawczego Komisji (UE) 2018/775 z dnia 28 maja 2018 r.
  3. Oznakowanie „Produkt polski”
  4. Warsztaty z cyklu "w poszukiwaniu błędów"
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ