Partner serwisu
17 listopada 2020

Ostatnia szansa na rejestrację! Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy online już 19 i 20 listopada!

Kategoria: Aktualności

Zarejestruj się na dwudniową konferencję ONLINE Bezpieczny Produkt Spożywczy!

Ostatnia szansa na rejestrację! Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy online już 19 i 20 listopada!

Organizatorem jest firma BMP, wydawca czasopisma „Kierunek Spożywczy” oraz portalu www.kierunekSPOZYWCZY.pl
BMP od 27 lat nieprzerwanie poszukuje nowych form budowy możliwości porozumienia. Jesteśmy integratorem i moderatorem kontaktów biznesowych, wymiany wiedzy i doświadczeń. Organizator znanych i cenionych ogólnopolskich konferencji branżowych, wydawca magazynów i portali.

x

REJESTRACJA:

Dzień I: tutaj.

Dzień II: tutaj.

Plan wydarzenia:

DZIEŃ I

10:00 OTWARCIE KONFERENCJI
           Przemysław Płonka, redaktor Naczelny BMP
 
10:15 - 11.15 PANEL I: Aktualne wyzwania w kontroli bezpieczeństwa żywności
                        Prowadzący: Przemysław Płonka, redaktor Naczelny BMP
10:15 Deklaracja pochodzenia a zafałszowanie żywności – prawne i praktyczne aspekty, Izabela Tańska, IGI Food Consulting Sp. z o.o.
10:35 Wzrost kosztów wynikający z Rozszerzonej Odpowiedzialności Producenta, Julia Pokrywka, Krajowa Izba Gospodarcza Przemysłu Spożywczego i Opakowań
10:55 Bezpieczeństwo żywności w kontekście jakości handlowej dotyczącej znakowania, Sylwia Ciągło-Androsiuk, WIJHARS w Olsztynie
 
11:15 - 12.15 PANEL II: Bezpieczne i nowoczesne rozwiązania
                        Prowadząca: Liliana Kaniuch, redaktor portalu i magazynu "Kierunek Spożywczy"
11:15 Warunki procesów mycia i dezynfekcji vs analiza trendów higieny pomieszczeń przed rozpoczęciem procesu produkcji - digitalizacja, analizy danych - aplikacja, Zbigniew Florczuk, Climbex Sp. z o.o., Grupa Impel
11:35 Zwiększenie bezpieczeństwa produktu poprzez ograniczenie czynnika ludzkiego w procesach produkcyjnych, Karol Krowiak, Mitsubishi Electric Europe B.V.
11:55 Utrzymanie standardów higienicznych linii produkcyjnej, Michał Skorek, Stäubli Łódź Spółka z o.o.

12:15 ZAKOŃCZENIE PIERWSZEGO DNIA KONFERENCJI.

DZIEŃ II

10:00 - 10.05 OTWARCIE KONFERENCJI
 
10:05 - 11.05 PANEL III: Kontrola jakości – systemy, wdrożenia i doświadczenia
                        Prowadząca: Liliana Kaniuch, redaktor portalu i magazynu "Kierunek Spożywczy"
10:05 Higiena i bezpieczeństwo w produkcji mleczarskiej – co zmieniła „covidowa” rzeczywistość?, Marcin Piwowarczyk, SM MLEKPOL
10:25 Przyszłość we współpracy produkcji z kontrolą jakości w branży spożywczej, Bartosz Michałowski, Solution4labs Sp. z o.o.
10:45 NUTRI SCORE - system oceny wartości odżywczej produktów spożywczych, Anna Żukowska, Danone Sp. z o.o.
11:05 Inteligentna automatyzacja procesów wykorzystująca BCM (Condition Monitoring) i BVS (OCR & 1D/2D-code) ma wpływ na stabilność produkcji i jakości produktu , Paweł Juras, Balluff Sp. z o.o.
11:25 - 12.25 PANEL IV:  Wszystko, co ważne w bezpiecznym opakowaniu i etykietowaniu
                        Prowadzący: Przemysław Płonka, redaktor Naczelny BMP
11:25 Jak zgodnie z przepisami wyróżnić ekologiczny charakter opakowania, Joanna Olszak, IGI Food Consulting Sp. z o.o.

11:45 Jak etykietować i być ECO? Nowoczesne etykieciarki dla branży spożywczej, Krzysztof Getko, LANGGUTH GmbH
12:05 Rozwiązania w zakresie opakowań transportowych zapewniające optymalną ochronę produktu, Marcin Małek, SIGNODE FINLAND OY
12:20 WIRTUALNA WYCIECZKA w zakładzie Gospodarza Honorowego, Zakład SM MLEKPOL w Mrągowie
12:40 ZAKOŃCZENIE DRUGIEGO DNIA KONFERENCJI. 

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ