Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
III Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Mikołajki
2016-11-14
Nawigacja
MENU
PREZENTACJE
AKTUALNOŚCI
RELACJA
PROGRAM
REGULAMIN
KONTAKT
14 listopada 2016
[GALERIA ZDJĘĆ] III konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Zobacz zdjęcia z III konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy (14-15 listopada 2016 r., Mikołajki).
Czytaj dalej
>>
14 listopada 2016
Co zrobić, żeby produkt spożywczy był bezpieczny?
O tym właśnie rozmawiają uczestnicy III konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy. Wydarzenie odbywa się 14-15 listopada w Mikołajkach. Organizatorem jest firma BMP – wydawca kwartalnika i portalu kierunekSPOŻYWCZY.pl.
Czytaj dalej
>>
14 listopada 2016
Andrzej Olkowski: Dziś do żywności mogą trafiać tysiące dodatków chemicznych
– Na początku XX wieku używano 10 dodatków do żywności i były to substancje naturalne. Po wejściu do Unii Europejskiej użyliśmy ich 100, dziś do produktów spożywczych możemy dodawać ponad tysiąc różnych substancji. Bezpieczeństwo produktów...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ