Partner serwisu
14 grudnia 2020

Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym

Kategoria: WEBINARIUM BMP: Efektywność energetyczna w przemyśle spożywczym, 26 stycznia 2021,ONLINE

Jak obniżyć koszty działalności zakładu spożywczego? Poprawić efektywność energetyczną w przedsiębiorstwie? I czy warto postawić na własne źródła energii? Jakie wybrać i o czym pamiętać rozpoczynając inwestycję?

 

Między innymi na te pytania poszukamy odpowiedzi w trakcie webinarium „Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym”, które odbędzie się w dniu 26.01.2021 r.

Zarajestruj się TUTAJ

Co w programie webinarium?


•    Obniżenie energochłonności maszyn i urządzeń w zakładach spożywczych.
•    Pozyskiwanie środków na inwestycje proefektywnościowe.
•    Oszczędności mediów w zakładach spożywczych;
•    Audyt energetyczny w zakładach spożywczych;
•    Wykorzystywanie ciepła odpadowego.
•    Doświadczenia z budowy i eksploatacji własnych źródeł energii.

 

Webinarium Efektywność Energetyczna w Przemyśle Spożywczym, organizowane przez firmę BMP Sp. z o.o. – wydawcę magazynu Kierunek Spożywczy, skierowane jest do kadry techniczno-inżynierskiej oraz menadżerskiej polskich zakładów spożywczych. Tematyka dedykowana jest m.in. dla: głównych mechaników, energetyków, automatyków, szefów utrzymania ruchu.


Udział w webinarium jest bezpłatny.

 

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ