Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
X Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
Licheń Stary, Hotel Atut
01 - 02 marca 2023
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
PROGRAM
REGULAMIN
KONTAKT
LOKALIZACJA
RELACJA
Prezentacje do pobrania
02 marca 2023
Wymagania standardu BRC GS Food v. 9
Drugiego dnia konferencji Bezpieczny Produkt Spożyczy odbyło się szkolenie przeprowadzone przez Małgorzatę Krzepkowską z firmy J.S. Hamilton Poland Sp. z o.o, które zostało zakończone certyfikatem uczestnictwa w konferencji i szkoleniu.
Czytaj dalej
>>
01 marca 2023
Bezpieczny Produkt Spożywczy: GALERIA ZDJĘĆ [aktualizowana]
Zapraszamy do galerii zdjęć z konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.
Czytaj dalej
>>
01 marca 2023
Rozszerzona odpowiedzialność producenta, system kaucyjny i dyrektywa SUP
Część merytoryczną konferencji rozpoczął Mikołaj Maśliński, MAŚLIŃSKI LAW & CONSULTING SP. Z O.O., który w wykładzie wprowadzającym poruszył kilka istotnych wzywań dla branży spożywczej.
Czytaj dalej
>>
01 marca 2023
Podziękowania dla Honorowego Gospodarza OSM w Kole
Podczas X edycji konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy zostały wręczone podziękowania za pełnienie roli Gospoadrza Honorowego. Statuetka została wręczona w ręce Czesława Cieślaka, prezesa Okręgowej Spółdzielni Mlecaarskiej w Kole.
Czytaj dalej
>>
01 marca 2023
Trwa konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy
“Standardy bezpieczeństwa w produkcji żywności”, “Higieniczna produkcja i nowoczesne laboratorium”, “Jakość zamknięta w opakowaniu” – to niektóre z zagadnień poruszanych podczas 10. edycji konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy,...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ