Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Utrzymanie ruchu
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Nowoczesne Przetwórstwo Spożywcze. Spotkanie Cukrowników, 10 czerwca 2024
Polecane artykuły
PROGRAM
ZAPOWIEDŹ
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVIII Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
XXI Jesienne Spotkanie Browarników
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Do konferencji pozostało
Dni
0
Godzin
00
Minut
00
Sekund
00
Program
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Hotel Aubrecht, Przechlewo
13 - 14 czerwca 2024
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
ZAPOWIEDŹ
PROGRAM
KOSZTY
REGULAMIN
Rejestracja on-line
LOKALIZACJA
KONTAKT
13 maja 2024
Transformacja energetyczna w przemyśle spożywczym oczami ekspertów z European Energy Polska Sp. z o. o.
Michał Sobczyk, Senior Technology Development Manager oraz Robert Adamczewski, Head of Project Development Poland z European Energy Polska, poprowadzą wykład wprowadzający na Kongresie Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Prezes Goodvalley, Paweł Nowak, otworzy swoim referatem Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Referat pt.: "O rynku spożywczym w Polsce i jego wyzwaniach" rozpocznie Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, który odbędzie się w dniach w dniach 13-14 czerwca w Przechlewie.
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Komunikowanie zielonej transformacji jako wartości dodanej dla konsumenta - Zbigniew Wysocki
Ekspert Zbigniew Wysocki, Marketing Director dla marki Dolina Dobra podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym przybliży słuchaczom jak komunikować zieloną transformację konsumentom. Referat pt.: "Komunikowanie zielonej transformacji jako wartości dodanej dla...
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Anita Bednarek o zrównoważonym zarządzaniu energią
Referat pt.: "Zrównoważone zarządzanie zasobami energetycznymi w Goodvalley" podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym poprowadzi ekspertka w swojej dziedzinie - Anita Bednarek. Wykład zaplanowany jest na 13 czerwca w Przechlewie.
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Arkadiusz Kiliński o efektywnej gospodarce energią w zakładzie produkcyjnym. Case study
Podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, ekspert Grupy Żywiec opowie o doświadczeniach z Browaru w Warce. Referat pt.: "Efektywna gospodarka energią w zakładzie produkcyjnym na przykładzie podniesienia sprawności kotłowni" zaplanowany jest na 13...
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Radosław Żyłka powie Ci jak odzyskać część kosztów z inwestycji w efektywność energetyczną
Ekspert z Żyłka Consulting Sp. z o. o. wystąpi na Kongresie Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym z referatem pt.: "Powiem Ci jak odzyskać część kosztów z inwestycji w efektywność energetyczną". Jego prezentacja zaplanowana jest na 13 czerwca w...
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Magazyn Biomasa Patronem Medialnym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Magazyn Biomasa jest wydawnictwem dedykowanym branży biomasowej. Działa od 2014 roku, popularyzując tematykę związaną z OZE.
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Majątkiem Technicznym Patronem Merytorycznym wydarzenia
Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Majątkiem Technicznym objęło Patronatem Branżowym Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym!
Czytaj dalej
>>
27 lutego 2024
Goodvalley Gospodarzem Honorowym Kongresu!
Gospodarzem Honorowym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym została firma Goodvalley, specjalizująca się w produkcji wyrobów mięsnych wytwarzanych według filozofii: od zrównoważonej produkcji rolnej przyjaznej klimatowi, po chów w zgodzie z dobrymi...
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ