Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Fabryka Przyszłości – NOWOCZESNE UR
Polecane artykuły
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Cyberbezpieczeństwo maszyn w przemyśle...
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
II Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Polecane artykuły
Właściwa eksploatacja...
Andrzej Krótki: Jak...
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
Kongres Opakowań i Recyklingu - wyzwania rynku wobec zmian prawa, systemu kaucyjnego i ROP
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Hotel Aubrecht, Przechlewo
13 - 14 czerwca 2024
Nawigacja
MENU
AKTUALNOŚCI
RELACJA
REGULAMIN
LOKALIZACJA
KONTAKT
MATERIAŁY DO POBRANIA
PREZENTACJE do pobrania
10 czerwca 2024
Sylwia Koch-Kopyszko weźmie udział w debacie na Kongresie Efektywności Energetycznej
Sylwia Koch-Kopyszko jest absolwentką Politechniki Warszawskiej Wydziału Technologii Chemicznej i Wyższej Szkoły Zarządzania na kierunku Zarządzanie. Posiada 20 lat doświadczenie na stanowiskach kierowniczych w firmach z branży inżynieryjno-budowlanej, a także w zakresie badań naukowych,...
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2024
Krajowa Agencja Poszanowania Energii S.A. objęła patronatem merytorycznym nadchodzące wydarzenie
Patronem Merytorycznym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym jest Krajowa Agencja Poszanowania Energii S.A.
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2024
Dariusz Bojsza weźmie udział w debacie dot. śladu węglowego w przemyśle rolno-spożywczym
Jaka jest rola odnawialnych źródeł energii? Jak powinna wyglądać współpraca między sektorami oraz jakie zmiany regulacyjne i prawne są potrzebne do realnego zmniejszenia emisji CO2 w przemyśle spożywczym? Na te i inne pytania postarają się odpowiedzieć uczestnicy debaty...
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2024
Ambasada Królestwa Danii została Patronem Honorowym Kongresu
Ambasada Królestwa Danii objęła Patronatem Honorowym Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym!
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2024
Kwartalnik „Ekologia” Polskiej Izby Ekologii objął wydarzenie Patronatem Medialnym
Czasopismo „EKOLOGIA” wydawane jest przez Polską Izbę Ekologii objęło Patronatem Medialnym Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym!
Czytaj dalej
>>
03 czerwca 2024
Kongres z Patronatem Merytorycznym Polskiej Izby Ekologii
Polska Izba Ekologii objęła Patronatem Merytorycznym Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
24 maja 2024
Piotr Karczuga przybliży słuchaczom jak odzyskać ciepło ze sprężarek wysokociśnieniowych
Inżynier Piotr Karczuga jest Kierownikiem technicznym w Żywiec Zdrój Jeleśnia w Grupie Spółek Danone. Prelekcja dotycząca odzysku ciepła ze sprężarek wysokociśnieniowych w przemyśle spożywczym odbędzie się podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle...
Czytaj dalej
>>
22 maja 2024
Łukasz Majewski o praktycznych aspektach eksploatacji biogazowni rolniczych. Case study
Wykład odbędzie się podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, który zaplanowany jest na 13-14 czerwca w Przechlewie.
Czytaj dalej
>>
20 maja 2024
dr hab. Anna M. Klepacka moderatorem debaty o śladzie węglowym przemysłu rolno-spożywczego
W debacie zostaną poruszone takie tematy jak rola odnawialnych źródeł energii; współpraca między sektorami (rząd, naukowcy, organizacje pozarządowe) oraz zmiany regulacyjne i prawne potrzebne do realnego zmniejszenia emisji CO2 w przemyśle spożywczym.
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Transformacja energetyczna w przemyśle spożywczym oczami ekspertów z European Energy Polska Sp. z o. o.
Michał Sobczyk, Senior Technology Development Manager oraz Robert Adamczewski, Head of Project Development Poland z European Energy Polska, poprowadzą wykład wprowadzający na Kongresie Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym.
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Prezes Goodvalley, Paweł Nowak, otworzy swoim referatem Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Referat pt.: "O rynku spożywczym w Polsce i jego wyzwaniach" rozpocznie Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, który odbędzie się w dniach w dniach 13-14 czerwca w Przechlewie.
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Komunikowanie zielonej transformacji jako wartości dodanej dla konsumenta - Zbigniew Wysocki
Ekspert Zbigniew Wysocki, Marketing Director dla marki Dolina Dobra podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym przybliży słuchaczom jak komunikować zieloną transformację konsumentom. Referat pt.: "Komunikowanie zielonej transformacji jako wartości dodanej dla...
Czytaj dalej
>>
13 maja 2024
Anita Bednarek o zrównoważonym zarządzaniu energią
Referat pt.: "Zrównoważone zarządzanie zasobami energetycznymi w Goodvalley" podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym poprowadzi ekspertka w swojej dziedzinie - Anita Bednarek. Wykład zaplanowany jest na 13 czerwca w Przechlewie.
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Arkadiusz Kiliński o efektywnej gospodarce energią w zakładzie produkcyjnym. Case study
Podczas Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym, ekspert Grupy Żywiec opowie o doświadczeniach z Browaru w Warce. Referat pt.: "Efektywna gospodarka energią w zakładzie produkcyjnym na przykładzie podniesienia sprawności kotłowni" zaplanowany jest na 13...
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Radosław Żyłka powie Ci jak odzyskać część kosztów z inwestycji w efektywność energetyczną
Ekspert z Żyłka Consulting Sp. z o. o. wystąpi na Kongresie Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym z referatem pt.: "Powiem Ci jak odzyskać część kosztów z inwestycji w efektywność energetyczną". Jego prezentacja zaplanowana jest na 13 czerwca w...
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Magazyn Biomasa Patronem Medialnym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Magazyn Biomasa jest wydawnictwem dedykowanym branży biomasowej. Działa od 2014 roku, popularyzując tematykę związaną z OZE.
Czytaj dalej
>>
08 maja 2024
Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Majątkiem Technicznym Patronem Merytorycznym wydarzenia
Polskie Stowarzyszenie Zarządzania Majątkiem Technicznym objęło Patronatem Branżowym Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym!
Czytaj dalej
>>
27 lutego 2024
Goodvalley Gospodarzem Honorowym Kongresu!
Gospodarzem Honorowym Kongresu Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym została firma Goodvalley, specjalizująca się w produkcji wyrobów mięsnych wytwarzanych według filozofii: od zrównoważonej produkcji rolnej przyjaznej klimatowi, po chów w zgodzie z dobrymi...
Czytaj dalej
>>
10 czerwca 2024
Aplikacja BMP – pobierz ją jeszcze przed wyjazdem na konferencję
Pobierz APLIKACJĘ BMP, która ułatwi m.in. umawianie spotkań B2B w trakcie konferencji. Najlepiej zrobić to jeszcze przed wyjazdem!
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ