Wtorek, 28 lutego 2017 r.

Imieniny: Oswalda, Ludomira, Romana KONTRAST

mdm_marketing
Partner serwisu:
Data rozpoczęcia konferencji:

30 marca 2017 r.

Miejsce konferencji:

Wisła

Do konferencji pozostało:
00 00 00 00
dni godzin minut sekund

Organizator

 

IX Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

ZAPOWIEDŹ

Największe spotkanie szefów utrzymania ruchu z branży spożywczej. Już 30-31 marca w Wiśle IX edycja konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym.

 

Dla kogo?

Na spotkanie przyjeżdżają przedstawiciele browarów, mleczarni, rozlewni wód i soków, producentów napojów, zakładów spirytusowych oraz zakładów mięsnych.

Uczestnikami są dyrektorzy ds. technicznych i inwestycyjnych, szefowie utrzymania ruchu, główni inżynierowie, specjaliści z zakresu produkcji i technologii oraz kadra zarządzająco-techniczna.

 

 

Honorowy Gospodarz

W tym roku rolę Honorowego Gospodarza imprezy pełni Arcyksiążęcy Browar w Żywcu. Uczestnicy wysłuchają referatów na podstawie doświadczeń specjalistów z Żywca, a na zakończenie konferencji wezmą udział w wycieczce technicznej do browaru.

 

Wystawa stoisk

Nie zabraknie również przedstawicieli firm, którzy zaproponują najnowsze urządzenia, technologie i rozwiązania niezbędne do utrzymania w ruchu parku maszynowego i funkcjonowania nowoczesnego zakładu spożywczego. Wydarzeniu tradycyjnie towarzyszyć będzie wystawa stoisk.

 

Praktyczne rozwiązania

W programie konferencji znalazło się wiele referatów, które opierają się o konkretne rozwiązania, które funkcjonują już w wielu zakładach produkcyjnych branży spożywczej. Spotkanie stwarza doskonałe warunki do wymiany doświadczeń, nawiązania kontaktów oraz zapoznania się z nowościami rynkowymi.

 

Warsztaty grupowe

Prowadzący Wojciech Mączyński z firmy WoMa Solution przedstawi dane z przykładowej firmy. Zadaniem grup będzie ich analiza i zaproponowanie KPI obrazujących sytuacje utrzymania ruchu w danej firmie. Następnym punktem bedzie opracowanie scenariuszy i próba odpowiedzi na pytanie - co należy zrobić aby udoskonalić obszar UR?

 

Jesteś zainteresowany udziałem?
Zadzwoń lub napisz już dziś

Rafał Ruczaj
koordynator konferencji

tel.: (32) 415 97 74 wew. 16
tel. kom.: 792 679 047
e-mail: rafal.ruczaj@e-bmp.pl

 

REJESTRACJA
ON-LINE
KARTA ZGŁOSZENIA
dla zakładów spożywczych

 

 

W programie m.in.:

  • Wycieczka techniczna do Browaru Arcyksiążęcego w Żywcu
  • Warsztaty
  • Panele tematyczne:

- CZAS NA NOWOCZESNE NARZĘDZIA I SYSTEMY
- CZAS NA DIAGNOSTYKĘ I KONTROLĘ
- CZAS NA PODNOSZENIE NIEZAWODNOŚCI
- CZAS NA OSZCZĘDNOŚCI
- CZAS NA PREWENCJĘ I PREDYKCJĘ

  • Ekspozycja stoisk.

 

 

Organizatorem konferencji jest firma BMP - wydawca kwartalnika "Kierunek Spożywczy" i portalu kierunekSPOZYWCZY.pl.

 

Na skróty

© 2014. Wszelkie prawa zastrzeżone. BMP'      O nas   Reklama   Newsletter   Polityka prywatności   Kontakt

Realizacja: Marcom Interactive
Newsletter BMP

Najważniejsze informacje ukazujące się w naszym portalu mogą otrzymać Państwo na skrzynkę e-mail za pomocą naszego bezpłatnego newslettera. Aby go zamówić prosimy wpisać swój adres e-mail w poniższym polu. Zapraszamy!

Polityka prywatności
Akceptuję
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.