Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Zielona Transformacja Zakładu
Polecane artykuły
UMOWA MACHINE AS A SERVICE. Rewolucja na polskim...
Efektywność energetyczna W PNEUMATYCE...
PRZEZ GAZ DO BIOMETANU
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Jak produkować więcej, tymi samymi zasobami. Poprawa efektywności o 32% i samodzielna firma na bazie case study!
Polecane artykuły
Program
Zapisy na webinar
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XIX Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
XXII Jesienne Spotkanie Browarników
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Program
IX Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Wisła
30 - 31 marca 2017
Nawigacja
MENU
prezentacje
AKTUALNOŚCI
PROGRAM
RELACJA
REGULAMIN
Kontakt
05 kwietnia 2017
Zobacz film z IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz relację filmową z IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym (30-31 marca 2017 r., Wisła).
Czytaj dalej
>>
30 marca 2017
GALERIA ZDJĘĆ z IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Zobacz galerię zdjęć z IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym (30-31 marca 2017 r., Wisła).
Czytaj dalej
>>
05 kwietnia 2017
Wycieczka techniczna do Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu
Uczestnicy IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym wzięli udział w wycieczce technicznej do Arcyksiążęcego Browaru w Żywcu – Honorowego Gospodarza imprezy.
Czytaj dalej
>>
05 kwietnia 2017
Kazimierz Wiercigroch: Operator nieraz potrafi przeprowadzić remont główny maszyny
– Obecnie prowadzimy planowaną gospodarkę remontową, możemy wyprzedzić awarię, zakupić odpowiednie części. W pracach remontowych wzrósł udział operatorów. To oni są właścicielami maszyn i odpowiadają za ich stan. Ciągłe doskonalenie spowodowało, że są...
Czytaj dalej
>>
05 kwietnia 2017
Zbigniew Sielanko: Operatorzy muszą dziś posiadać o wiele wyższe kwalifikacje niż kiedyś
– Operatorzy muszą dziś posiadać o wiele wyższe kwalifikacje niż kiedyś. Obsługują jedną linię produkcyjną za pomocą kilku paneli i muszą umieć to wszystko ze sobą zgrać – mówi Zbigniew Sielanko z firmy Bona-Agra.
Czytaj dalej
>>
05 kwietnia 2017
Warsztaty dla uczestników konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Uczestnicy IX konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym wzięli udział w warsztatach zespołych. Poprowadził je Wojciech Mączyński z firmy WoMa Solution, a zespoły miały za zadanie analizę danych z przykładowej firmy i zapropnowanie odpowiednich wskaźników i scenariuszy...
Czytaj dalej
>>
30 marca 2017
Zakończyła się rekordowa, dziewiąta edycja konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym
Ponad 220 uczestników, 30 referatów, 5 bloków tematycznych, 38 stoisk firmowych – tak w liczbach prezentuje się IX edycja konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się 30-31 marca 2017 r. w Hotelu Stok w Wiśle.
Czytaj dalej
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ