Podwójne chrupnięcie w meksykańskim stylu - Edycja Limitowana NicNac’s NicMex Mexican Salsa
Fiesta, pozytywne emocje, czas z przyjaciółmi i charakterystyczne, pikantne przyprawy – z tym kojarzy nam się Meksyk. Takie też są nowe orzeszki NicNac’s Edycja Limitowana o smaku meksykańskiej salsy.

Marka NicNac’s to wyjątkowe produkty dające przyjemność podwójnego chrupnięcia, w których orzeszki dodają energii, zaś chrupiąca skorupka nadaje przekąsce imprezowy charakter. Na sklepowych półkach pojawiła się nowość w rodzinie NicNac’s czyli NicMex o smaku Mexican Salsa. Idealne połączenie soczystego pomidora, lekko pikantnej papryczki i aromatycznych ziół z pewnością trafi w gusta konsumentów, którymi są głównie młode osoby ciekawe nowych smaków.
- Konsumenci NicNac’s lubią dobrą zabawę, czas spędzany z przyjaciółmi, unikalne połączenia smakowe, w tym także te pochodzące z kuchni meksykańskiej i oczywiście słone przekąski. Dlatego jesteśmy przekonani, że polubią naszą nową Edycję Limitowaną. To nie tylko znany i lubiany smak meksykańskiej salsy, ale też nowoczesny i oddający klimat Meksyku layout opakowań, który wyróżnia się na sklepowych półkach – mówi Katarzyna Strzelecka Senior Brand Manager.
To produkt zarówno dla tych, którzy po słone przekąski sięgają, aby się odprężyć, jak i dla wszystkich, którzy lubią eksperymentować i szukają ciekawych, nieoczywistych smaków. NicNac’s NicMex są wegetariańskie i zostały przygotowane z użyciem oleju słonecznikowego. Smak meksykańskiej salsy konsumenci znajdą w opakowaniach nawiązujących swoją kolorystyką do meksykańskiego poncho.
Przekąska dostępna jest w opakowaniach o pojemności 110 g.
Komentarze