29 listopada 2018

Koszty uczestnictwa

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

Zdobądź wiedzę przyjeżdżając na XI już edycję konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym. Spotykamy się w dniach 11-13 marca 2019 r. w Hotelu STOK w Wiśle. W programie imprezy znajdzie się m.in. – jak co roku – wiele referatów specjalistów, prezentujących konkretne rozwiązania, które funkcjonują w zakładach produkcyjnych branży spożywczej.

Dla czytelników naszego portalu przygotowaliśmy pulę bezpłatnych udziałów.

Ważne – oferta dotyczy tylko pracowników zakładów spożywczych.

Zapraszamy do kontaktu z koordynatorem konferencji:

Aneta Jaroszewicz
specjalista ds. realizacji projektów
tel. 32 415 97 74 wew. 23
kom. 602 116 287
e-mail: aneta.jaroszewicz@e-bmp.pl

Cena udziału dla przedstawicieli zakładów spożywczych to 550 zł netto/osobę.

Obejmuje ona:

  • udział w prelekcjach i wykladach - pełen program znajdziesz TUTAJ
  • możliwość rozmów z wystawcami i poznanie najnowszych rozwiązań oferowanych przez firmy,
  • udział w certyfikowanym warsztacie TPM - Jak w zakładach branży spożywczej mierzyć OEE nie licząc go w klasyczny sposób? organizowanym przez firmę TQMsoft,
  • udział w wycieczce technicznej do Muzeum Tyskich Browarów Książęcych i zwiedzanie wnętrz Tyskiego Browaru,
  • przerwy kawowe oraz lunch podczas dwóch dni,
  • kolację integracyjną organizowana w karczmie góralskiej Hotelu STOK w Wiśle,
  • dostęp do profesjonalnej prasy branżowej,
  • pakiet materiałów konferencyjnych,
  • możliwość nawiązania kontaktów oraz wymiany doświadczeń z ekspertami z branży spożywczej. 

Jeżeli nie możesz wziąć udziału w całej konferencji, dajemy Ci możliwość skorzystania z jednego dnia w cenie 199 zł netto/osobę.

Cena nie obejmuje kolacji.

INFORMACJA dla zakładów spożywczych

Koszt udziału zwykłego dla przedstawicieli firm oferujących rozwiązania i technologie dla zakładów produkcyjnych to 1800 zł netto/osobę.

W ramach przygotowywanej konferencji proponujemy Państwu możliwość prezentacji urządzeń, produktów i rozwiązań technicznych dla branży spożywczej. Przy wykupieniu wybranego pakietu promocyjnego, koszt uczetsncitwa przedstawiciela firmy wynosi 1100 zł netto/osobę.

INFORMACJA dla dostawców maszyn, urzadzeń, technologii

*****
 

fot. 123rf.com
Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ