20 marca 2019

Utrzymanie ruchu w browarze w Tychach

Kategoria: XI Konferencja Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym

O tym, jakie powinno być nowoczesne utrzymanie ruchu, mówi Piotr Noras, szef techniki w Tyskich Browarach Książęcych.

Piotr Noras podkreśla, że bardzo ważne jest właściwe zdefiniowanie procesów, działań prewencyjnych, działań przeglądowych. – To wszystko zdefiniowaliśmy w zespole i umieściliśmy w SAP-ie. (…) Kluczowe jest również zaangażowanie operatorów do wykonywania prostych czynności remontowych – dodaje szef techniki.

Wypowiedź nagrana podczas konferencji Utrzymanie Ruchu w Przemyśle Spożywczym, która odbyła się w dniach 12-13 marca w Wiśle. Organizatorem imprezy była firma BMP, a Honorowym Gospodarzem – Tyskie Browary Książęce.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ