25 czerwca 2019

ZAPOWIEDŹ

Kategoria: VI Konferencja Bezpieczny Produkt Spożywczy

4-6 listopada w Lublinie odbędzie się VI Konferencja Naukowo-Techniczna Bezpieczny Produkt Spożywczy. Honorowym Gospodarzem tegorocznej edycji jest SM SPOMLEK

ZAPOWIEDŹ

Podczas trzydniowego wydarzenia będziemy rozmawiać o nowoczesnych technologiach oraz rozwiązaniach, które mają pomóc w uzyskaniu i utrzymaniu najwyższej jakości produktów wytwarzanych w zakładach spożywczych.

Poruszymy tematy:

  • utrzymywania higieny i czystości produkcji,
  • kontroli jakości,
  • opakowań i znakowania.

Będzie można posłuchać zarówno naukowców, jak i pracowników firm świadczących usługi i dostarczających nowe rozwiązania oraz specjalistów – przedstawicieli:

  • mleczarni,
  • browarów,
  • zakładów mięsnych,
  • zakładów przetwórstwa owocowo-warzywnego,
  • zakładów spirytusowych.

W ramach programu odbędzie się wycieczka techniczna do Radzynia Podlaskiego, gdzie znajduje się nowoczesny zakład SM SPOMLEK- jeden z największych polskich producentów sera żółtego.

Wydarzenie odbędzie się hotelu In Between, który położony jest w niedalekiej odległości pomiędzy Lublinem, Kozłowieckim Parkiem Krajobrazowym, a Nałęczowem.

Do udziału w konferencji zaprasza organizator – firma BMP, wydawca magazynu “Kierunek Spożywczy” i portalu branżowego: www.kierunekspożywczy.pl oraz Honorowy Gospodarz SM SPOMLEK.

Zobacz relację z V Konferencji Bezpieczny Produkt Spożywczy.

Nie ma jeszcze komentarzy...
CAPTCHA Image


Zaloguj się do profilu / utwórz profil
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies. OK, AKCEPTUJĘ