Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Zielona Transformacja Zakładu
Polecane artykuły
UMOWA MACHINE AS A SERVICE. Rewolucja na polskim...
Efektywność energetyczna W PNEUMATYCE...
PRZEZ GAZ DO BIOMETANU
Czujniki VEGA monitorują poziom w procesie...
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Jak produkować więcej, tymi samymi zasobami. Poprawa efektywności o 32% i samodzielna firma na bazie case study!
Polecane artykuły
Program
Zapisy na webinar
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XIX Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
XXII Jesienne Spotkanie Browarników
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Krótko na temat
15 maja 2024
Nowość w portfolio HIT – lody na patyku dostępne w sieciach Żabka i Lidl
Bahlsen wprowadza na rynek nowy produkt marki HIT w kategorii lodów. Popularne lody na patyku, teraz także w...
Czytaj dalej
>>
27 marca 2024
PoLoPo przekształca zwykłe ziemniaki w małe biofabryki białka
Izraelska firma PoLoPo, pionier w dziedzinie rolnictwa molekularnego, przedstawiła swój innowacyjny sprzęt,...
Czytaj dalej
>>
28 lutego 2024
Jeszcze więcej orzeźwienia dzięki nowym smakom Kubuś Waterrr
Duży Kubuś Waterrr w nowych orzeźwiających smakach z miętą dostępny już teraz!
Czytaj dalej
>>
15 stycznia 2024
Nadmiar spożywanej soli zwiększa ryzyko chorób nerek prawie o 30%!
Najnowsze badania opublikowane w Journal of the American Medical Association (JAMA) przynoszą alarmujące wyniki...
Czytaj dalej
>>
10 stycznia 2024
Piotr Sypiański nowym dyrektorem Zakładu Produkcji Mleczarskiej SM Mlekpol w Łodzi
Przyłączenie JOGO do struktur SM Mlekpol podkreśla dynamiczne zmiany i strategie w sektorze mleczarskim w Polsce, a...
Czytaj dalej
>>
08 stycznia 2024
Zrównoważone rozwiązanie dla rolnictwa i środowiska - biogazownie
W dzisiejszym świecie, gdzie problem odpadów staje się coraz bardziej palący, biogazownie rolnicze pojawiają...
Czytaj dalej
>>
03 stycznia 2024
Nowa fala wsparcia dla przedsiębiorców branży spożywczej. Nabór wniosków rozpoczyna się 3 stycznia
W dniach od 3 stycznia do 5 lutego 2024 r. przedsiębiorcy z branży spożywczej mają szansę skorzystać z nowego...
Czytaj dalej
>>
02 stycznia 2024
O prawidłowym przechowywaniu jaj – kilka porad na okres poświąteczny
Jajko jest produktem trwałym, który nie traci wartości spożywczej przez miesiąc, a nawet dwa miesiące od...
Czytaj dalej
>>
02 stycznia 2024
Wszystkiego zdrowego! – życzenia plantatorów, edukatorów i socjologów
Wszyscy wszystkim ślą życzenia. Koalicja ludzi i instytucji, pracujących nad tym, żeby Polacy spożywali więcej...
Czytaj dalej
>>
11 grudnia 2023
„Włącz Eco Wyobraźnię” z Polmlek
Fortuna dołączyła do kampanii "Włącz Eco Wyobraźnię". To ogólnopolska kampania...
Czytaj dalej
>>
07 grudnia 2023
„ŁaciaTY i JA i to, co ważne” wśród liderów działań marketingowych w polskiej branży mleczarskiej
Kampania marketingowa serków śmietankowych Łaciatych pod nazwą „ŁaciaTY i JA, i to, co ważne”...
Czytaj dalej
>>
06 grudnia 2023
Polskie produkty to nasza chluba – pokaż co ugotować z nich się uda
Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa Oddział Terenowy w Olsztynie zaprasza uczniów kształcących się w klasach...
Czytaj dalej
>>
01 grudnia 2023
O czyste powietrze powinien dbać każdy
Ochrona klimatu to jest problem globalny – wiąże się z emisją gazów cieplarnianych i ocieplaniem...
Czytaj dalej
>>
01 grudnia 2023
Browar Bosman - 175 lat tradycji
Szczeciński Bosman w tym roku obchodzi 175 rocznicę działalności.
Czytaj dalej
>>
28 lipca 2015
Jak określić pole powierzchni opakowania?
Generalna zasada mówi, że obowiązkowe informacje na temat żywności powinny być zapisane czcionką o...
Czytaj dalej
>>
05 listopada 2014
Wytłoki z jabłek – źródło błonnika
Analiza chemiczna wytłoków z jabłek wykazała, że są one nie tylko dobrym źródłem błonnika, ale...
Czytaj dalej
>>
28 października 2014
Ograniczenie zużycia wody w browarze
Ograniczenie zużycia wody możliwe jest przez wyeliminowanie uchybień. Część z nich można usunąć, nie...
Czytaj dalej
>>
21 października 2014
Barwniki z wytłoków
W ostatnich latach wzrosło zainteresowanie konsumentów żywnością zawierającą naturalne składniki. Zmusza...
Czytaj dalej
>>
15 października 2014
Woda w produkcji piwa
Woda jest jednym z podstawowych surowców do produkcji piwa. Browary w zależności od usytuowania...
Czytaj dalej
>>
06 sierpnia 2014
Pochłaniacze tlenu zamiast antyoksydantów
Konsumenci oczekują produktów o wysokiej jakości, atrakcyjnym wyglądzie, wysokich walorach smakowych,...
Czytaj dalej
>>
1
2
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ