Energetyka
Spożywcza
Surowce
Chemia
Pompy
Farmacja
Wod-kan
Kosmetyki
Wyszukaj
Nawigacja
Strona główna
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Konferencje
Czasopismo
Aplikacja BMP
Zaloguj się
Partner serwisu
Temat numeru
Utrzymanie ruchu
Polecane artykuły
12. cel zrównoważonego rozwoju ODPOWIEDZIALNA...
Jak sprzedawać produkty bardzo podobne do...
Jak „uczyć” drożdże procesów fermentacji?
Doskonalenie w DNA browaru
Spis treści
Zobacz numer
Zamów numer
Inne czasopisma
Kierunek Energetyka
Kierunek Spożywczy
Kierunek Surowce
Kierunek Chemia
Kierunek Pompy
Kierunek Farmacja
Kierunek Wod-Kan
Skorzystaj z platformy B2B
Umów spotkanie biznesowe podczas konferencji
Najbliższa konferencja
WEBINARIUM BMP: Nowoczesne Przetwórstwo Spożywcze. Spotkanie Cukrowników, 10 czerwca 2024
Polecane artykuły
PROGRAM
ZAPOWIEDŹ
Zapisz się
Dowiedz się więcej
Kolejne konferencje
XVIII Kongres Gospodarki Wodno-Ściekowej
XXI Jesienne Spotkanie Browarników
Kongres Efektywności Energetycznej w Przemyśle Spożywczym
Partner serwisu
Aktualności
Alkohole
Mleko
Przetwórstwo
UR
Woda i ścieki
Bezpieczny produkt
Reklama
Media plan
Trendy żywnościowe
28 listopada 2023
VEGE NOW - nowa tabliczka z Wawelu dla wegan i… nie tylko!
Delikatny aksamitny smak i receptura oparta jedynie na składnikach roślinnych - to wszystko znajduje się w nowej...
Czytaj dalej
>>
27 listopada 2023
Wróżby i smaki tradycji – Andrzejki z HELIO So Soft
Andrzejki, to jedno z najbardziej wyczekiwanych i kolorowych wydarzeń w polskim kalendarzu tradycji. To okazja do...
Czytaj dalej
>>
27 listopada 2023
Odkryj przed konsumentami świat produktów roślinnych
Najnowszy raport Tetra Pak Index 2023 potwierdza, że podczas dokonywania zakupów żywnościowych konsumenci...
Czytaj dalej
>>
24 listopada 2023
Polacy od kuchni. Pyszne.pl publikuje Raport Food Trendów 2023/24
Jak zmieniły się preferencje żywieniowe Polaków? Co powinni wiedzieć właściciele lokali gastronomicznych?...
Czytaj dalej
>>
24 listopada 2023
Dania gotowe stają się alternatywą dla jedzenia w restauracjach
Konsumenci coraz częściej stawiają na szybkość i wygodę, dlatego segment produktów convenience i na wynos...
Czytaj dalej
>>
23 listopada 2023
Majonez Kielecki z papryką chipotle nagrodzony
Podczas XXVI Międzynarodowych Targów Biznes – Żywność – Medycyna, które odbyły się w...
Czytaj dalej
>>
23 listopada 2023
Śniadanie małych mistrzów, czyli pomysły na pełen energii poranny posiłek z warzywami i owocami – dla dzieci aktywnych fizycznie
Śniadanie to zdaniem ekspertów najważniejszy posiłek w ciągu dnia. Dlaczego? Otóż po przebudzeniu...
Czytaj dalej
>>
22 listopada 2023
Dietetyczka tłumaczy, na co zwrócić uwagę, kupując produkty kukurydziane dla najmłodszych
Kukurydza i otrzymywane z niej produkty, np. kasza i mąka, mogą pojawić się w diecie dziecka już od momentu...
Czytaj dalej
>>
22 listopada 2023
Domowy „fastfood” pełen jesiennych aromatów
Czy „fastfood”, aby smakował, musi być wypełniony pustymi węglowodanami, pozbawionymi...
Czytaj dalej
>>
22 listopada 2023
Rola białka w zróżnicowanej diecie
Białko stanowi około 20% masy ciała człowieka, z czego mniej więcej 300 g ulega wymianie w ciągu doby. Ten...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
Dania na bazie orkiszu pomogą wzmocnić twój organizm
Orkisz to najzdrowsze ze wszystkich zbóż. Zawiera rodanid, czyli naturalny antybiotyk, który pobudza...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
Świąteczny specjał już na sklepowych półkach
Dla miłośników kulinarnych doznań smakowych, WSP Społem przygotowało niespodziankę: Sos Kielecki...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
„Wszyscy lubią masło Łaciate” – świąteczna odsłona kampanii od Mlekpolu
Masło to produkt, którego nie może zabraknąć na liście świątecznych zakupów. W najnowszej...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
Kampania „Lubella: lepsze jaja, lepszy makaron”
Makaron z jaj z wolnego wybiegu to lepszy makaron…i lepszy rosół. Rusza nowa kampania Lubelli...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
Pieczywo pod lupą: Fakty i mity
W dzisiejszych czasach, wokół pieczywa narosło wiele mitów, które często utrudniają nam...
Czytaj dalej
>>
21 listopada 2023
Fanex i Yamasa - Smak japońskiej tradycji, teraz łatwo dostępny także w Polsce
Fanex nawiązał współpracę z japońskim producentem sosów sojowych - Yamasa. Rozpoczęto już...
Czytaj dalej
>>
20 listopada 2023
REMÉ: kolagenowa formuła piękna
Marka wprowadza limitowaną edycję kolagenu – caffè latte o smaku waniliowym i caffè latte o smaku...
Czytaj dalej
>>
17 listopada 2023
Jak będą się kształtować ceny karpia w 2023 roku?
Sezon na karpia, pomimo że do Świąt Bożego Narodzenia jeszcze dwa miesiące, już się rozpoczął ze względu na...
Czytaj dalej
>>
17 listopada 2023
Większość Europejczyków zmniejsza konsumpcję mięsa. Badanie finansowane przez UE
Badanie objęło 7500 osób w 10 krajach Europy i zostało przeprowadzone przez ProVeg we współpracy z...
Czytaj dalej
>>
17 listopada 2023
Przepis na jesienne biwakowanie – 5 wskazówek od Społem Kielce
Namiot, ciepły śpiwór, nieprzemakalne buty, dobre towarzystwo i pyszne rozgrzewające posiłki – oto co...
Czytaj dalej
>>
<<
1
3
4
5
6
7
8
9
10
11
36
>>
Czasopismo
Konferencje
Aplikacja
Newsletter
Facebook
ZAMKNIJ X
Strona używa plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z
Polityką Plików Cookies.
OK, AKCEPTUJĘ